Schwarzkopf
Got2B Rockin’It

(4 Arvostelut)
Poistunut valikoimasta Ilmainen toimitus 29€ tilauksille
Variantti : Dry Shampoo 200 ml
Katso myös
Tuotetiedot

Rokkaava muusikkotyyli? Saamanne pitää!

got2b Rockin' It Encore Fresh Dry Shampoo on kuivashampoo, jolla virkistät rasvoittuneet ja latistuneet hiukset. Kuivashampoo tuo hiuksiin lisätuuheutta ja karheutta, joiden avulla viimeistelet kampauksen uuteen keikkaan.

Koko: 200 ml

Tuotenumero: 38161
Käyttö

Ravista pulloa ja suihkuta tuotetta hiusten tyveen 20 cm etäisyydeltä lyhyin suihkauksin. Hiero tuote hiuspohjaan ja harjaa ylimääräinen kuivashampoo pois.

Ainesosat

Linalool,Parfum,Citral,Limonene,Propane,Butane,Hexyl Cinnamal,Geraniol,Citronellol,Oryza Sativa Starch,Alcohol Denat

Huomioithan, että ainesosaluettelo on lisätty sivulle yhtä aikaa tuotteen kanssa ja on siksi saattanut joissakin harvoissa tapauksissa muuttua jälkikäteen. Jos sinulla on herkkä iho tai allergioita, tarkasta ainesosaluettelo tuotepakkauksesta aina ennen tuotteen käyttöönottoa. Tarvittaessa voit myös ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme.

Kokeile tuotetta varovasti esimerkiksi käsivarren iholle ennen sen käyttöönottoa varmistaaksesi ettet ole herkistynyt sen sisältämille ainesosille.

Katso lisää vastaavia kuin Got2B Rockin’It

Arvostele tuote

Uskomme asiantuntemukseesi ja arvioosi, ja siksi haluamme kuulla mitä pidät tuotteistamme. Jätä kauneusarvostelusi viimeisimmästä ostostasi ja kerää samalla lisäpisteitä Eleven Clubin jäsenenä.

Tuotteen arvostelut