search

GUCCI
Flora by Gucci EdP

61 €86,30 €
Valitse tuote
  • 50 ml

    Tilapäisesti loppu
61 €
86,30 €
Kerro ystävälle
Gucci Flora by Gucci EdP on täydellisen tasapainoinen tuoksu, jonka kevyet, kukkaiset kerrokset luovat yhdessä vaikutelman syvyydestä ja intensiivisyydestä. Gucci Flora by Gucci EdP kerää yhteen erilaisia kukkia, jotka korostavat toistensa parhaita … Lue täältä lisää

Gucci Flora by Gucci EdP

Gucci Flora by Gucci EdP on täydellisen tasapainoinen tuoksu, jonka kevyet, kukkaiset kerrokset luovat yhdessä vaikutelman syvyydestä ja intensiivisyydestä. Gucci Flora by Gucci EdP kerää yhteen erilaisia kukkia, jotka korostavat toistensa parhaita puolia: lopputulos on upean monivivahteinen, hienostunut ja tyylikäs.

Lanseerattu 2010.

Tuoksu

Alkutuoksu

Sitrukset ja pioni.

Sydäntuoksu

Ruusu ja oliivipuun kukka.

Pohjatuoksu

Patsuli ja santelipuu.

Ainesosat

Huomioithan, että ainesosaluettelo on lisätty sivulle yhtä aikaa tuotteen kanssa ja on siksi saattanut joissakin harvoissa tapauksissa muuttua jälkikäteen. Jos sinulla on herkkä iho tai allergioita, tarkasta ainesosaluettelo tuotepakkauksesta aina ennen tuotteen käyttöönottoa. Tarvittaessa voit myös ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme.

Kokeile tuotetta varovasti esimerkiksi käsivarren iholle ennen sen käyttöönottoa varmistaaksesi ettet ole herkistynyt sen sisältämille ainesosille.

SUOSITTELEMME MYÖS
Uskomme, että voisit pitää näistä tuotteista
MUUT OSTIVAT LISÄKSI
Tutustu myös näihin tuotteisiin
Sinun täytyy olla kirjautuneena sisään voidaksesi kirjoittaa tuotearvostelun. Ole hyvä ja kirjaudu sisään alta.
  • Suuri suomalainen kosmetiikan verkkokauppa
  • Ilmainen toimitus 50 EUR tilauksille
  • Toimitusaika 3-5 arkipäivää