Gucci
Made to Measure EdT

Poistunut valikoimasta Ilmainen toimitus 29€ tilauksille
Variantti : EdT 50 ml
Tuotetiedot

Gucci Made to Measure Pour Homme EdT on hänelle, joka osaa vaatia ylleen vain parasta laatua. Hajuvesi on kuin virheetön mittatilauspuku, jonka laatu paljastuu yksityiskohdista ja niiden saumattomasta liittymisestä kokonaisuuteen. Vaikutelma on intensiivinen, ainutlaatuinen ja tasapainoinen.

Raikkaanmausteisessa tuoksussa yhdistyvät laventelin ja luumun pehmeys, jota bergamotti keventää. Nahkaiset vivahteet, katajanmarjat, muskottipähkinä ja kaneli tuovat tuoksulle aromikasta tyylikkyyttä.

Lanseerattu 2013.

Tuoksu

Alkutuoksu

Bergamotti, laventeli, appelsiininkukka ja anis.

Sydäntuoksu

Muskottipähkinä, luumu, kaneli, lumpeenkukka ja katajanmarja.

Pohjatuoksu

Labdanum-pihka, patsuli ja nahka.

Tuotenumero: 14539
Ainesosat

Methylparaben,BHT,Propylene Glycol,Linalool,Aqua,Parfum,Citral,Coumarin,Hydroxycitronellal,Limonene,Cinnamal,Geraniol,Citronellol,Eugenol,CI 42090 (Blue 1),Alcohol Denat,Hydroxyisoehexyl 3-Cyclohexene Carboxaldehyde,CI 17200 (Red33),Benzyl Salcylate,Ethylhexyl Methoxcinnamate,Alpha-Isomethyl Ionene,Diethylamino Hydroxybenoyl Hexyl Benzoate,CI 19140 (Yllow 5)

Huomioithan, että ainesosaluettelo on lisätty sivulle yhtä aikaa tuotteen kanssa ja on siksi saattanut joissakin harvoissa tapauksissa muuttua jälkikäteen. Jos sinulla on herkkä iho tai allergioita, tarkasta ainesosaluettelo tuotepakkauksesta aina ennen tuotteen käyttöönottoa. Tarvittaessa voit myös ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme.

Kokeile tuotetta varovasti esimerkiksi käsivarren iholle ennen sen käyttöönottoa varmistaaksesi ettet ole herkistynyt sen sisältämille ainesosille.

Katso lisää vastaavia kuin Made to Measure

Arvostele tuote

Uskomme asiantuntemukseesi ja arvioosi, ja siksi haluamme kuulla mitä pidät tuotteistamme. Jätä kauneusarvostelusi viimeisimmästä ostostasi ja kerää samalla lisäpisteitä Eleven Clubin jäsenenä.