search

Håkansson

Katarina Håkansson on yksi Ruotsin legendaarisimmista meikkitaiteilijoista, jonka ura alkoi Pariisista ja vei hänet useille mantereille. Katarina Håkanssonin luonnollista ja kevyttä otetta ihailtiin kautta koko muotialan: hän oli osaltaan luomassa supertrendikästä "meikitöntä" meikkiä, joka on editorial-maailmalle yhä tunnusomainen piirre.

Håkansson-meikkibrändi sai alkunsa, kun Katarina halusi kehittää yksinkertaisen ihonhoito- ja meikkisarjan tavallisille naisille. Aluksi hän testasi tuotteita malliystävillään ja kehitteli luonnon ainesosista yhdistelmiä, jotka ovat yhtä aikaa ravitsevia, kosteuttavia ja hellävaraisia. Simppeliin ja konstailemattomaan tyyliinsä pohjaten hän teki valmiista tuotteista käytännöllisiä, skandinaaviseen tyyliin sopivia ja helppokäyttöisiä. Håkansson-meikkien pohjana on raikkaus, hehku ja puhtaat, ihon luonnollista kauneutta korostavat värisävyt.

Håkansson-tuotteet sopivat laadultaan niin ammattilaisen meikkipakkiin kuin tavallisen kuluttajan meikkipussiinkin. Tuotteet ovat erittäin monikäyttöisiä: esimerkiksi voidemainen tumman ihon peiteaine muuttuu kosteusvoiteeseen yhdistettynä väliaikaiseksi rusketukseksi ja voidemaista poskipunaa voi käyttää silmien alla neutraloimaan tummuutta. Upeiden luomiväripalettien lisäksi Håkansson tarjoaa laajan valikoiman yksittäisiä luomivärejä, joista voi koota juuri itselle tarpeelliset sävyt.

Tutustu laadukkaaseen Håkanssoniin ja hanki täydennystä sekä meikkeihin että ihonhoitoon!
11 tuotetta
Håkansson The Brush No 1
Eyeliner brush
15,90 €
Håkansson The Brush No 10
Eye shadow brush
30,70 €
Håkansson The Brush No 15
Powder & Shadow brush
37,60 €
Håkansson The Brush No 16
Large Face & Body brush
49,50 €
Håkansson The Brush No 21
Eye shadow blending brush
8,80 €
Håkansson The Brush No 6
Concealer & Lip brush
20,70 €
Håkansson The Brush No 7
Lipcolor brush
26,30 €
Håkansson The Brush No 8
Eye shadow & Concealer brush
31,60 €
Håkansson The Brush No 9
Eye shadow & Concealer brush
35,20 €
1
  • Suurin suomalainen kosmetiikan verkkokauppa
  • Ilmainen toimitus 50EUR tilauksille
  • Tilaukset lähetetään arkisin vuorokaudessa
  • Toimitusaika 3-5 arkipäivää
  • Osta nyt, maksa helmikuussa