Halloween 2019

Suodata

Mikä Halloween-meikki sopii sinulle?

Halloween on meikki-iloittelujen ja kasvomaalausten kulta-aikaa! Istuuko sinun tyyliisi parhaiten dramaattisesti meikattu vampyyri, piru tai synkkä kreivitär vai heittäydytkö mieluummin Shrek-vaihteelle? Elevenin laajasta valikoimasta löydät valtavasti vaihtoehtoja näyttävään Halloween-tyyliin. Tutustu esimerkiksi edullisiin NYX-tuotteisiin, joiden avulla toteutat villimmätkin taideteokset kohtuuhinnalla ja ammattilaislaadulla. Myös MAC Cosmetics tarjoaa lukuisia ammattilaisten muotiviikoilla testaamia tuotteita, joiden takaamme sopivan aivan kaikenlaiseen meikkaamiseen.  Siveltimistä suosittelemme erityisesti kattavaa Sigma-valikoimaa, joka tarjoaa kymmenittäin vaihtoehtoja, joita hyödynnät sujuvasti sekä villissä Halloween-meikissä että tavallisessa arjessa. 

Yksinkertainen Halloween-meikki

Mikäli maskeeraus ei ole vahvinta alaa, kannattaa panostaa muutamaan näyttävään yksityiskohtaan. Tässä muutama vinkki simppeliin halloween-meikin toteutukseen: nämä onnistuvat tarvittaessa meikkipussista jo löytyvillä tuotteilla!

Vampyyri: käytä astetta omaa ihonsävyäsi vaaleampaa meikkivoidetta tai sudi koko kasvoille valkoista mattapintaista luomiväriä luodaksesi elottoman vaikutelman. Myös runsas kerros puuteria tuo kalvakkaa tunnelmaa iholle. Levitä tummanruskeaa luomiväriä silmäluomille ja myös muulle silmänympärysalueelle. Nyt saa luvan kanssa korostaa tummia silmänalusia! Jätä ripsiväri pois, jotta vaikutelma on mahdollisimman synkkä. Viimeistele look verenpunaisella huulipunalla ja vampyyrimeikki on valmis.

Merenneito: tee kasvomeikki muuten valmiiksi, mutta hyödynnä lopuksi verkkosukkahousuja tai muuta verkkomateriaalia sabluunan tavoin. Aseta sabluuna otsalle ja poskipäille ja tuputtele sen läpi vihreän sävyistä luomiväriä. Näin kasvoille syntyy helposti suomumainen kuvio. Vaihdellaksesi merenneidon fiilistä voit käyttää paria eri sävyistä vihreää, turkoosia tai sinistä luomiväriä ja lopuksi viimeistellä kasvot hohtavalla highlighter-korostuspuuterilla. Glitter poskipäillä tuo lookkiin trendikkään vivahteen.

Peura: levitä meikkivoide normaalisti. Käytä kasvojen ulkoreunoilla runsaasti aurinkopuuteria ja tee vahvat contour-varjostukset poskipäiden alle ja nenän reunoille. Levitä kasvojen keskiosaan (otsan keskiosa, nenänvarsi, poskipäät, nenän vierus ja leuka) hyvin vaaleaa puuteria tai valkoista mattaluomiväriä. Tee silmiin musta siipirajaus ja levitä tummanruskeaa luomiväriä alaluomelle. Rajaa silmän sisäosa valkoisella kajalilla luodaksesi vaikutelman suurista silmistä. Piirrä valkoisella kajalilla tai kostealla valkoisella luomivärillä kasvoille peuralle ominaisia pilkkukuvioita. Parhaiten pilkut tulevat esille ohimoilla ja kasvojen sivuilla varjostuksen päällä. Viimeistele peurameikki värittämällä nenänpää mustalla eyeliner-rajauksella tai luomivärillä. Halutessasi voit piirtää nenästä suoraan ylähuuleen ulottuvan viivan ja värittää ylähuulen mustaksi imitoidaksesi peuran kuonon muotoja. Runsas irtoripsirivistö viimeistelee meikin täydellisesti.

 

Tutustu myös näihin Halloween-meikkeihin:

Ohje Halloween-meikkiin: Uhrilampaat
Ohje Halloween-meikkiin: Sweeney Todd
Ohje 4 Halloween-meikkiin: NYX PROFESSIONAL MAKEUP -tuotteilla

Katso myös

Single's Day

Pink Friday

Black Friday

Cyber Monday

Elevenin joulukalenteri

Kosmetiikkakalenterit

Jouluale & välipäivien alennusmyynti

Isänpäivän lahjavinkit

Äitienpäivän lahjavinkit

Ystävänpäivän lahjavinkit

Pääsiäisale