Kokoso
Baby Happy Scalp Cream

Tilapäisesti loppu Ilmainen toimitus 29€ tilauksille
16,50 €
16,50 €
Variantti : 50 ml
Tuotetiedot

Kokoson hoitava ja ärsytystä lievittävä hiuspohjavoide lapsille. Tämä ekologinen ja luonnonmukainen voide auttaa hiuspohjan kirvelyyn, kuivuuteen ja arkuuteen. Voide sisältää ekologista, kosteuttavaa kookosöljyä sekä aloe veraa, joka lievittää ärsytystä ja ihoa puhdistavaa sellerisiemenuutetta. Levitetään suoraan hiuspohjaan putkilon levityskorkin avulla ja hierotaan kevyesti. Käytetään aamuin illoin niin kauan kuin tarvetta on. Älä huuhtele pois. Kokoso Baby Coconut Oil tai Coconut Oil Baby Lotion takaavat pehmeän ihon.

Tuotenumero: 91332
Ainesosat

Aqua, Aloe Barbadensis (Aloe Vera) Leaf Juice, Cocos Nucifera (Coconut) Oil, Glycerin, Caprylic/Capric Triglyceride, Apium Graveolens (Celery) Seed Extract, Citric Acid, Cetearyl Alcohol, Hydroxyacetophenone, Sodium Stearoyl Glutamate, Xanthan Gum, Sodium Dehydroacetate, Tocopherol (Vitamin E).

Katso lisää vastaavia kuin Baby Happy Scalp Cream

Arvostele tuote

Uskomme asiantuntemukseesi ja arvioosi, ja siksi haluamme kuulla mitä pidät tuotteistamme. Jätä kauneusarvostelusi viimeisimmästä ostostasi ja kerää samalla lisäpisteitä Eleven Clubin jäsenenä.