Lee Stafford
Lee Stafford Nourishing Arganoil Duo

Tilapäisesti loppu Ilmainen toimitus 50€ tilauksille
24,90 €
24,90 €
Variantti : Nourishing Miracle Oil 50 ml, Deep Nourishing Treatment 200 ml
Tuotetiedot

Lee Stafford Argan Oil -tuotteet on suunniteltu ravitsemaan hiuksia ja tekemään niistä silkkisen pehmeät ja terveen näköiset. Tuotteiden sisältämä marokkolainen arganöljy auttaa hoitamaan hiuksia ja tuomaan niille upeaa kiiltoa.

Lee Stafford Arganoil from Morocco Nourishing Miracle Oil on hoitava hiusöljy, jonka kevyt koostumus sopii kaikille hiustyypeille. Hiuksiin kertymätön ihmeöljy on valmistettu käyttäen erityislaatuisia ainesosia, jotka auttaa pitämään hiukset pehmeinä, kiiltävinä ja terveen näköisinä. Tuotteen sisältämä Pro-Argan™-ainesosayhdistelmä hoitaa ja ravitsee hiuksia sekä ylläpitää niiden luonnollista kiiltoa.

Ylellisen pehmeä Lee Stafford Arganoil from Morocco Deep Nourishing Treatment -hoitonaamio kohdistaa hoitotehonsa erityisesti hiusten vaurioituneille alueille kosteuttaen ja hoitaen niitä. Hiusnaamio auttaa palauttamaan hiuksille niiden kiillon ja pehmeyden.

Pakkaus sisältää:
1 x Lee Stafford Arganoil from Morocco Nourishing Miracle Oil
1 x Lee Stafford Arganoil from Morocco Deep Nourishing Treatment

Katso lisää vastaavia kuin Lee Stafford Nourishing Arganoil Duo

Arvostele tuote

Uskomme asiantuntemukseesi ja arvioosi, ja siksi haluamme kuulla mitä pidät tuotteistamme. Jätä kauneusarvostelusi viimeisimmästä ostostasi ja kerää samalla lisäpisteitä Eleven Clubin jäsenenä.