Joico
Color Infuse Red

Poistunut valikoimasta Ilmainen toimitus 29€ tilauksille
Variantti : Conditioner 300 ml
Katso myös
Tuotetiedot

Color Infuse Red Conditioner virkistää ja korostaa väriäsi välittömästi. Tämä hoitoaine on värihoitoaine, joka hoitaa, purkaa ja lisää punaisia pigmenttejä. Herätä punaisen värin tulinen eloisuus värihoitojen välillä. Pigmentit korostavat sävyä ja kestävät useiden pesujen ajan antaen hiuksille lisää eloisuutta ja kiiltoa. Ainutlaatuinen teknologia, joka varmistaa, että väri kiinnittyy hiuskuituihin ja pysyy hiusten pesussa. Sekoitus vihreää teetä, antioksidantteja ja aurinkovoidetta, joka suojaa sekä fyysisiltä että ympäristötekijöiltä, jotka aiheuttavat hiusten värin haalistumista.

Käyttö:
Kun aloitat Color Infuse Shampoo & Conditioner duon käytön, on hyvä, jos käytät niitä joka toinen kerta kun peset hiuksiasi ja säädät sitten käyttöä sen mukaan. Niitä voidaan käyttää päivittäin tai 2-3 kertaa viikossa. Saat parhaat tulokset, kun käytät Color Infuse shampoota ja hoitoainetta yhdessä.

Tuotenumero: 40619

Katso lisää vastaavia kuin Color Infuse Red

Arvostele tuote

Uskomme asiantuntemukseesi ja arvioosi, ja siksi haluamme kuulla mitä pidät tuotteistamme. Jätä kauneusarvostelusi viimeisimmästä ostostasi ja kerää samalla lisäpisteitä Eleven Clubin jäsenenä.