Björk & Berries
Never Spring Conditioner

Poistunut valikoimasta Ilmainen toimitus 50€ tilauksille
Valinta : 250 ml
Tämä tuote on valitettavasti poistunut valikoimasta.
Tämä tuote on valitettavasti poistunut valikoimasta.
Tuotetiedot

BJÖRK&BERRIES Never Spring Conditioner

BJÖRK&BERRIES Never Spring Conditioner on luonnonmukainen hoitoaine, joka kosteuttaa ja ravitsee hiuksiasi. Hiuksista tulee paljon helpommin käsiteltävämmät ja pehmeän tuntuiset.

Hoitoaineen tuoksu tuo mieleen kevätaamujen vihreyden ja raikkauden. Keväisen pirskahtelevassa, raikkaan tuoksuisessa hoitoaineessa yhdistyvät sitruksen, koivun ja setripuun vivahteet, joita myski, vihreät omenat ja mustaherukat täydentävät.

  • Kaikille hiuslaaduille
  • Sulfaatiton koostumus
  • 98% luonnollisia ainesosia
  • 10% luonnonmukaisesti tuotettuja ainesosia

Koko: 250 ml

Ainesosat

Huomioithan, että ainesosaluettelo on lisätty sivulle yhtä aikaa tuotteen kanssa ja on siksi saattanut joissakin harvoissa tapauksissa muuttua jälkikäteen. Jos sinulla on herkkä iho tai allergioita, tarkasta ainesosaluettelo tuotepakkauksesta aina ennen tuotteen käyttöönottoa. Tarvittaessa voit myös ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme.

Kokeile tuotetta varovasti esimerkiksi käsivarren iholle ennen sen käyttöönottoa varmistaaksesi ettet ole herkistynyt sen sisältämille ainesosille.

Ainesosat

Citric Acid,Aqua,Lactic Acid,Birch leaves distillate*,Natural/Synthetic fragrance,Sea Buckthorn extract*,Cucumber fruit water*,Aloe vera*,Mild preservatives,Humectant,Fragrance allergen (Limonene).,Vegetable thickeners,Vegetable Hair conditioning agents,Natural glossing agents,Natural softeners,Natural texturizer,Jojoba oil*,Silk protein

Arvostele tuote

Oletko kokeillut tuotetta? Jos olet, jaathan mielipiteesi siitä.