Nioxin
Loyalty Kit System 1

Varastossa Ilmainen toimitus 29€ tilauksille Toimitusaika 3-5 arkipäivää
79,50 €
79,50 €
Variantti :
Katso myös
Tuotetiedot

System 1 on suunniteltu normaaleille, ohuille ja ei-käsitellyille hiuksille. Hiuksen rakenne paranee ja hiukset saavat kiiltoa. Tämän lisäksi hiuspohja viilenee ihanalla tavalla. 

 

NIOXIN Cleanser (300 ml) auttaa poistamaan talia, rasvahappoja ja muita ympäristön epäpuhtauksia hiuksista ja hiuspohjasta. Puhdistaa hiukset ja saa hiukset näyttämään paksummilta. 

NIOXIN Scalp Revitalizer (300 ml) on kevyt hoitoaine joka tekee hiuksista vastustuskykyiset. Kontrolloi kosteustasapainoa. 

 

NIOXIN Scalp Treatment (100 ml) sisältää antioksidantteja ja kasviuutetta joka tekee hiuksista puhtaat ja hiuspohjasta raikkaan. Tuuheuttava hoitoaine, jota ei tarvitse huuhdella. Sopii normaaleille ja ohuille hiuksille - sisältää antioksidantteja ja kasviuutetta, joka viilentää hiuspohjaa. Normaaleille ja ohuille hiuksille.

 

Innovatiivinen 3-osainen hoito NIOXIN:ilta, joka on luonut upean hiustenhoito-sarjan, hiuksille ja hiuspohjalle. Hiuksista tulee paksumman näköiset. Nioxin- tekniikka vaikuttaa hiuksiin 5 eri tavalla: 

1. Vähemmän hiustenlähtöä ja katkeilevia hiuksia

2. Hiukset näyttää terveämmiltä

3. Hiusten rakenne paranee

4. Hiuksien vastustuskyky paranee 

5. Poistaa ylimääräisen talin hiuspohjasta

 

 

 

Tuotenumero: 47943
Käyttö

  • Puhdista: Levitä puhdistusaine märkiin hiuksiin ja vaahdota aine hieromalla. Huuhtele.
  • Hoida: Levitä hoitoaine kosteisiin hiuksiin ja anna vaikuttaa 1-3 minuutin ajan. Huuhtele.
  • Suojaa: Levitä tasaisesti hiuspohjaan ja hiero aine ihoon. Ei huuhdella. Lievä punoitus on normaalia.

Katso lisää vastaavia kuin Loyalty Kit System 1

Arvostele tuote

Uskomme asiantuntemukseesi ja arvioosi, ja siksi haluamme kuulla mitä pidät tuotteistamme. Jätä kauneusarvostelusi viimeisimmästä ostostasi ja kerää samalla lisäpisteitä Eleven Clubin jäsenenä.