Olaplex
Bond Maintenance & Oil

Varastossa Ilmainen toimitus 29€ tilauksille Toimitusaika 3-5 arkipäivää
Arvo 100,50 € 80,30 €
Aiempi hinta 80,30 €
Value pack
Arvo 100,50 € 80,30 €
Aiempi hinta 80,30 €
Variantti : Shampoo, Conditioner & Oil
Paketin tuotteet
Olaplex
250 ml
Olaplex
250 ml
Olaplex
30 ml
Tuotetiedot

Föönaatko, suoristatko tai kiharratko usein hiuksiasi? Silloin on suuri todennäköisyys, että hiuksesi tarvitsevat Olaplexia. Olaplex yhdistää kaikenlaisten lämpökäsittelyjen aikana tuhoutuvat rikkisidokset ja tekee hiuksistasi vahvemmat ja terveemmät! Patentoitua molekyyliä voi verrata hämähäkinverkkoon; monisäikeinen verkko on paljon vahvempi kuin muutama lanka. Olaplex auttaa hiuksia luomaan lisää "säikeitä". Olaplex siirtää rajoja siinä, mitä hiuksilla on mahdollista tehdä ilman, että hiusten laatu kärsii.

Setti sisältää seuraavat tuotteet:

Olaplex Nr. 4 Bond Maintenance Shampoo vahvistaa, korjaa ja kosteuttaa hiuksia tehden ne kiiltäviksi ja helposti käsiteltäviksi.

Olaplex Nr. 5 Bond Maintenance™ Conditioner tekee hiuksista jokaisen käyttökerran jälkeen entistä kiiltävämmät, terveemmät ja helpommin käsiteltävät.

Olaplexin  Nr.7 Bonding Oil on hiuksiin jätettävä erittäin riittoisa, painoton ja korjaava hiusöljy. Lisää tehokkaasti kiiltoa, tekee hiuksista pehmeät ja kirkastaa hiusväriä. Vähentää pörröisyyttä ja auttaa pitämään irtohiukset kurissa. Korjaa vaurioituneita ja vahingoittuneita hiuksia sekä vahvistaa ja suojaa hiusten rakennetta. Tekee hiuksista terveen näköiset ja tuntuiset. Lisää hiusten kiiltoa ja parantaa käsiteltävyyttä.

Tuotenumero: C52954-52953-81696
Ainesosat

Katso lisää vastaavia kuin Bond Maintenance & Oil

Arvostele tuote

Uskomme asiantuntemukseesi ja arvioosi, ja siksi haluamme kuulla mitä pidät tuotteistamme. Jätä kauneusarvostelusi viimeisimmästä ostostasi ja kerää samalla lisäpisteitä Eleven Clubin jäsenenä.