Batiste
Dry Shampoo On The Go Tropical

Tilapäisesti loppu Ilmainen toimitus 50€ tilauksille
3,95 €
3,95 €
Valinta : On The Go Tropical 50 ml
Tuotetiedot

Hätätapauksien suurimmat pelastajat tulevat pienissä paketeissa!

Batiste Dry Shampoo On The Go -kuivashampoot ovat pienen kokonsa vuoksi loistavia kulkemaan mukanasi missä ikinä menetkin. Pieni pullo mahtuu käsilaukkuusi ja on siellä aina valmiina raikastamaan rasvoittuneita hiuksia ja antamaan tuuheutta lattealle kampaukselle. Hiukset tuntuvat ja näyttävät jälleen vastapestyiltä ja tuoksuvat raikkaan puhtailta!

Koko: 50 ml

Käyttö

Ravista pulloa hyvin ennen käyttöä. Suihkuta kuivashampoota hiusten tyveen noin 30 cm etäisyydeltä jakaus jakaukselta. Hiero sormin. Harjaa lopuksi hiuksesi tuotteen kuivuttua.

Ainesosat

Parfum (Fragrance),Coumarin,Isobutane,Propane,Butane,Cetrimonium Chloride,Oryza Sativa (Rice) Starch,Distearyldimonium Chloride,Alcohol Denat

Huomioithan, että ainesosaluettelo on lisätty sivulle yhtä aikaa tuotteen kanssa ja on siksi saattanut joissakin harvoissa tapauksissa muuttua jälkikäteen. Jos sinulla on herkkä iho tai allergioita, tarkasta ainesosaluettelo tuotepakkauksesta aina ennen tuotteen käyttöönottoa. Tarvittaessa voit myös ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme.

Kokeile tuotetta varovasti esimerkiksi käsivarren iholle ennen sen käyttöönottoa varmistaaksesi ettet ole herkistynyt sen sisältämille ainesosille.

Arvostele tuote

Oletko kokeillut tuotetta? Jos olet, jaathan mielipiteesi siitä.