Joico
Style & Finish

Poistunut valikoimasta Ilmainen toimitus 29€ tilauksille
Variantti : Tint Shot Root Concealer Dark Brown 72 ml
Katso myös
Tuotetiedot

JOICO Tint Shot Root Concealer rientää avuksi kun seuraavaan kampaamokäyntiin on vielä hetki aikaa, mutta tyvikasvu kiusaa jo. Ultimaattisen MacGyver-ratkaisun tuova tuote auttaa naamioimaan tyyliin sopimattoman tyven nopeasti kuivuvan ja kosteutta kestävän koostumuksensa avulla. Paitsi että kätevä apulainen kätkee tyvikasvun, auttaa se myös luomaan illuusion paksummista ja tuuheammista hiuksista!

Sisäpiirin tietona kerrottakoon, että Tin Shot hyödyntää Joicon ainutlaatuista Bio-Advanced Peptide Complex -yhdistettä, joka auttaa rakennepaikkaamaan vaurioituneita hiuksia ja ehkäisemään uusien vaurioiden syntymistä jopa 25 pesukerran ajan. Lisäksi tuote sisältää pajunkuoriuutetta, joka tuo hiuspohjan puhtaan, virkistävän ja rauhoittavan tunteen.

  • Saatavilla eri sävyjä

Koko: 72 ml

Käyttö

Ravista pulloa hyvin ennen tuotteen käyttöä. Suihkuta tuotetta kuivien hiusten tyveen 15-20 cm etäisyydeltä kevyesti. Anna suihkeen kuivua muutama minuutti.

Tuotenumero: 40642

Katso lisää vastaavia kuin Style & Finish

Arvostele tuote

Uskomme asiantuntemukseesi ja arvioosi, ja siksi haluamme kuulla mitä pidät tuotteistamme. Jätä kauneusarvostelusi viimeisimmästä ostostasi ja kerää samalla lisäpisteitä Eleven Clubin jäsenenä.