Joico
Style & Finish

Varastossa Ilmainen toimitus 29€ tilauksille Toimitusaika 3-5 arkipäivää
37,95 €
37,95 €
Variantti : Beach Shake 250 ml
Katso myös
Joico
345 ml
Tuotetiedot

Luo upea erottelu, nesteytys ja satiininen lopputulos ilman kuivuneen suolan tai tahmeiden sokereiden tunnetta.

Tunteva, nopeasti kuivuva aerosolisuihke, joka sopii optimaalisesti paksuille hiustyypeille. Antaa satiinisen viimeistelyn.

Ominaisuudet:
Voit vapaasti luoda lumoavan rantatekstuurin, joka ei näytä siltä kuin olisit käynyt siellä. a öde ö useiden kuukausien ajan. Joicon uusi Beach Shake Texturizing Finisher luo haluamasi seksikkään erottelun käyttämättä kovia suoloja, jotka voivat saada hiukset näyttämään kuivilta ja pörröisiltä. Kookos- ja auringonkukkaöljy pitävät paksut ja karkeat hiukset kosteutettuina, kun taas silkkinen mehiläisvaha muotoilee rannalle modernin rantaloman ilmeen.

Käyttö:
Ravista hyvin ja levitä; kuivat hiukset. Nosta hiuksia kevyesti kerroksittain jatkaessasi ruiskutusta ja anna hiusten pudota suihkeen läpi niin; että se on satiininen erottelu, joka muistuttaa modernia "rantalookinta"; täysin ilman perinteisten rantasuihkeiden suolaa.

Tuotenumero: 49930

Katso lisää vastaavia kuin Style & Finish

Arvostele tuote

Uskomme asiantuntemukseesi ja arvioosi, ja siksi haluamme kuulla mitä pidät tuotteistamme. Jätä kauneusarvostelusi viimeisimmästä ostostasi ja kerää samalla lisäpisteitä Eleven Clubin jäsenenä.