ghd
Style Final Fix Hairspray

Varastossa Ilmainen toimitus 50€ tilauksille Toimitusaika 3-5 arkipäivää

Säästät 3,99 €

15,96 € 19,95 €

Säästät 3,99 €

15,96 € 19,95 €

Variantti : Final Fix Hairspray 75 ml
Tuotetiedot

ghd Style Final Fix Hairspray on hiusten pörröisyyttä vähentävä hiuslakka, joka tuo hiuksille vahvan ja joustavan, pidon. Hiukset pehmeäksi jättävä koostumus harjautuu hiuksista helposti pois. Monikäyttöinen hiuslakka sopii suoristetuille ja kiharretuille hiuksille sekä kiinnittämään kampauksen. Kevyt koostumus sisältää kosteussuojan ja sopii myös kesyttämään hiusten pörröisyyttä ja sähköisyyttä.

Käyttö

Suihkuta hiuksiin n. 30 cm etäisyydeltä.

Ainesosat

Aqua,Parfum,Benzyl Salicylate,Limonene,Isobutane,Propane,Butane,Hexyl Cinnamal,Panthenol,Aminomethyl Propanol,Octylacrylamide/Acrylates/Butylaminoethyl Methacrylate Copolymer,Polyurethane-14 (and) AMP-Acrylates Copolymer,Alpha Isomethyl Ionone,Alcohol Denat,Cetearyl Octanoate

Huomioithan, että ainesosaluettelo on lisätty sivulle yhtä aikaa tuotteen kanssa ja on siksi saattanut joissakin harvoissa tapauksissa muuttua jälkikäteen. Jos sinulla on herkkä iho tai allergioita, tarkasta ainesosaluettelo tuotepakkauksesta aina ennen tuotteen käyttöönottoa. Tarvittaessa voit myös ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme.

Kokeile tuotetta varovasti esimerkiksi käsivarren iholle ennen sen käyttöönottoa varmistaaksesi ettet ole herkitynyt sen sisältämille ainesosille.

Katso lisää vastaavia kuin Style

Arvostele tuote

Oletko kokeillut tuotetta? Jos olet, jaathan mielipiteesi siitä.