Schwarzkopf
Got2B Powerful

Varastossa Ilmainen toimitus 50€ tilauksille Toimitusaika 3-5 arkipäivää

Säästät 1,59 €

6,36 € 7,95 €

Säästät 1,59 €

6,36 € 7,95 €

Variantti : Volumizing Styling Powder 10 g
Tuotetiedot

Onko tämä helpoin muotoilutuote koskaan? Ehkäpä!

got2b Powder'ful Volumizing Styling Powder -hiuspuuteri on helppokäyttöinen tuote, joka kohottaa hiuksia tyvestä asti ja kestää koko päivän. Tuuli tai hiusten sotkeentuminen ei haittaa, sillä hiuspuuterin avulla kampaus palautuu aina paikoilleen! Kaikkien hiustyyppien ja etenkin kerrostetun leikkauksen paras kaveri.

Koko: 10 g

Käyttö

Levitä puuteria käsien kautta pieni määrä hiusten tyveen ja nostele hiuksia samalla. Halutessasi lisätuuheutta, ripottele puuteria suoraan purkista tyveen ja hiero voimakkaasti.

Ainesosat

Citric Acid,Aqua,Sodium Benzoate,Octylacrylamide/Acrylates/Butylaminoethyl Methacrylate Copolymer,Silica Silylate

Huomioithan, että ainesosaluettelo on lisätty sivulle yhtä aikaa tuotteen kanssa ja on siksi saattanut joissakin harvoissa tapauksissa muuttua jälkikäteen. Jos sinulla on herkkä iho tai allergioita, tarkasta ainesosaluettelo tuotepakkauksesta aina ennen tuotteen käyttöönottoa. Tarvittaessa voit myös ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme.

Kokeile tuotetta varovasti esimerkiksi käsivarren iholle ennen sen käyttöönottoa varmistaaksesi ettet ole herkistynyt sen sisältämille ainesosille.

Katso lisää vastaavia kuin Got2B Powerful

Arvostele tuote

Uskomme asiantuntemukseesi ja arvioosi, ja siksi haluamme kuulla mitä pidät tuotteistamme. Jätä kauneusarvostelusi viimeisimmästä ostostasi ja kerää samalla lisäpisteitä Eleven Clubin jäsenenä.