Sebastian
Re-Shaper

(4 Arvostelut)
Varastossa Ilmainen toimitus 29€ tilauksille Toimitusaika 3-5 arkipäivää
17,90 € Suos. hinta 40,50 €
17,90 € Suos. hinta 40,50 €
Variantti : Re-Shaper Hairspray 400 ml
Osta yhdessä yllä olevan tuotteen kanssa ja hyödynnä alennus
Tuotetiedot

Luo halutttu hiustyyli Sebastian Professional Re-Shaper -hiuskiinteellä. Tämä ammattimainen hiuskiinne antaa voimakasta tukea ja käsin kosketeltavaa tuntua samaan aikaan. Sebastian Re-Shaper on helppo harjata pois, joten voit muuttaa tyyliä niin usein kuin haluat. Sebastian-hiuskiinne soveltuu kaikille hiustyypeille ja antaa pikään kestävää tukea ja suojaa hiuksille kosteuden vaikutuksilta.

Käyttö:
Suihkuta Sebastian Re-Shaper kosteisiin hiuksiin ja föönaa nostattaaksesi tyveä. Levitä föönauksen aikana saadaksesi joustavaa liikettä. Suihkuta valmiin kampauksem ylle saadaksesi aamusta iltaan kestävän kampauksen.

Tuotenumero: 14739
Käyttö

Suihkuta tuotetta kosteisiin hiuksiin ja föönaa ne kuiviksi saadaksesi hiusten tyveen kohotusta. Suihkuta tuotetta hiuksiin föönauksen aikana saadaksesi niihin huoletonta liikettä. Käytä tuotetta kuivissa hiuksissa kiinnittääksesi kampauksen.

Katso lisää vastaavia kuin Re-Shaper

Arvostele tuote

Uskomme asiantuntemukseesi ja arvioosi, ja siksi haluamme kuulla mitä pidät tuotteistamme. Jätä kauneusarvostelusi viimeisimmästä ostostasi ja kerää samalla lisäpisteitä Eleven Clubin jäsenenä.

Tuotteen arvostelut