Varastossa Ilmainen toimitus 50€ tilauksille Toimitusaika 3-5 arkipäivää

Säästät 13,40 €

20,10 € 33,50 €

Säästät 13,40 €

20,10 € 33,50 €

Variantti : Thickefy Foam 200 ml
Tuotetiedot

Luo luonnostaan paksujen ja tuuheiden hiusten tuntu Sebastian Professional Thickefy -vaahdolla. Tämä ammattimainen muotoilijan nesteestä-vaahdoksi-teknologia lisää hiusten tuuheutta pitkäkestoisesti ja tukee taipuisasti. Sebastian-vaahdon koostumus mahdollistaa tuuheuttamisen ja hoitamisen pitäen samaan aikaan ohuet hiukset paikoillaan. Tämä hiusmuotoilivaahto soveltuu erityisesti ohuille hiuksille tuuheuttavan vaikutuksensa ja joustavan, painottoman tukensa ansiosta.

Käyttö:
Levitä Sebastian Thickefy -vaahto kosteisiin hiuksiin tyvestä latvaan ja föönaa kevyt rakenne hiuksiin. Rutistele Thickefy-vaahto kuiviin hiuksiin saadaksesi lisää rakennetta ja tukea. Viritä hiukset äärimmäiseen tuuheuteen.

Käyttö

Levitä muotoilutuotetta kosteisiin hiuksiin tyvestä latvaan ja föönaa hiukset kuiviksi. Tuotetta voidaan myös levittää kuiviin hiuksiin tuomaan niihin rakennetta ja tekstuuria.

Katso lisää vastaavia kuin Flow

Arvostele tuote

Uskomme asiantuntemukseesi ja arvioosi, ja siksi haluamme kuulla mitä pidät tuotteistamme. Jätä kauneusarvostelusi viimeisimmästä ostostasi ja kerää samalla lisäpisteitä Eleven Clubin jäsenenä.