Björk & Berries
Never Spring Shampoo

Poistunut valikoimasta Ilmainen toimitus 50€ tilauksille
Valinta : 250 ml
Tuotetiedot

BJÖRK&BERRIES Never Spring Shampoo

BJÖRK&BERRIES Never Spring Shampoo puhdistaa hiukset ja hiuspohjan hellästi hoitaen ja kosteuttaen niitä samalla. Shampoon tuoksu tuo mieleen kevätaamujen vihreyden ja raikkauden. Keväisen pirskahtelevassa, raikkaan tuoksuisessa shampoossa yhdistyvät sitruksen, koivun ja setripuun vivahteet, joita myski, vihreät omenat ja mustaherukat täydentävät.

  • Normaaleille hiuksille
  • Sulfaatiton koostumus
  • 98% luonnollisia ainesosia
  • 10% luonnonmukaisesti tuotettuja ainesosia

Koko: 250 ml

?## Ainesosat ##

Huomioithan, että ainesosaluettelo on lisätty sivulle yhtä aikaa tuotteen kanssa ja on siksi saattanut joissakin harvoissa tapauksissa muuttua jälkikäteen. Jos sinulla on herkkä iho tai allergioita, tarkasta ainesosaluettelo tuotepakkauksesta aina ennen tuotteen käyttöönottoa. Tarvittaessa voit myös ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme.

Kokeile tuotetta varovasti esimerkiksi käsivarren iholle ennen sen käyttöönottoa varmistaaksesi ettet ole herkistynyt sen sisältämille ainesosille.

*Ingredient from certified organic farming

Ainesosat

Aqua,Salt,Birch leaves distillate*,Natural/Synthetic fragrance,Sea Buckthorn extract*,Cucumber fruit water*,Aloe vera*,Mild preservatives,Natural surfactants,Fragrance allergens (Limonene).,Natural hair conditioning agents

Katso lisää vastaavia kuin Never Spring Shampoo

Arvostele tuote

Oletko kokeillut tuotetta? Jos olet, jaathan mielipiteesi siitä.