Björn Axén
Cool Silver

(1 Arvostelut)
Varastossa Ilmainen toimitus 50€ tilauksille Toimitusaika 3-5 arkipäivää
16,50 €
16,50 €
Variantti : Shampoo 250 ml
Katso myös
Björn Axén
250 ml
Tuotetiedot

Koko: 250 ml

Ainesosat

Citric Acid,Phenoxyethanol,Propylene Glycol,Betaine,Aqua,Parfum,Cocamidopropyl Betaine,Benzyl Alcohol,Lauryl Glucoside,Camellia Sinensis Leaf Extract,Hexylene Glycol,Hexapeptide-11,Acid Violet 43,Salicylic Acid,Stearamidopropyl Morpholine Lactate,Saccharomyces Zinc Ferment,Sodium Lauryl,Pyrus Malus Fruit Extract,Taurate Copolymer,Polysilicone-19,Saccharomyces Magnesium Ferment,Citrus Limon Fruit Extract,Saccharomyces Silicon Ferment,Glucose Carboxylate,Sodium Acrylate / Sodium Acryloyldimethyl

Huomioithan, että ainesosaluettelo on lisätty sivulle yhtä aikaa tuotteen kanssa ja on siksi saattanut joissakin harvoissa tapauksissa muuttua jälkikäteen. Jos sinulla on herkkä iho tai allergioita, tarkasta ainesosaluettelo tuotepakkauksesta aina ennen tuotteen käyttöönottoa. Tarvittaessa voit myös ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme.

Kokeile tuotetta varovasti esimerkiksi käsivarren iholle ennen sen käyttöönottoa varmistaaksesi ettet ole herkistynyt sen sisältämille ainesosille.

Katso lisää vastaavia kuin Cool Silver

Arvostele tuote

Uskomme asiantuntemukseesi ja arvioosi, ja siksi haluamme kuulla mitä pidät tuotteistamme. Jätä kauneusarvostelusi viimeisimmästä ostostasi ja kerää samalla lisäpisteitä Eleven Clubin jäsenenä.

Tuotteen arvostelut