Lee Stafford
Lee Stafford Hair Growth Trio

Tilapäisesti loppu Ilmainen toimitus 50€ tilauksille
26,80 €
26,80 €
Variantti : Treatment 200 ml, Shampoo 200 ml, Conditioner 200 ml
Tuotetiedot

Auta hiuksiasi saavuttamaan niiden potentiaalinen maksimipituus! Lee Stafford Hair Growth -tuotteiden sisältämä Pro-Growth™ -ainesosayhdistelmä hoitaa hiuspohjaa tarjoten ihanteellisen ympäristön terveelle hiustenkasvulle.

Lee Stafford Hair Growth Shampoo pesee hiukset puhtaiksi stimuloiden samalla hiuspohjan verenkiertoa, mikä edistää hiusten luonnollista kasvua. Tuotteen raikkaat omena- ja sitruunauutteet tuovat hiuksille kiiltoa samalla kun antioksidanttinen vihreän teen uute auttaa suojaamaan hiuksia ympäristön stressitekijöiltä.

Lee Stafford Hair Growth Conditioner -hoitoaineen sisältämät proteiiniyhdisteet ravitsevat hiusnystyjä samalla kun sen kosteuttavat ainesosat auttavat vähentämään hiuslatvojen haaroittumista ja ylläpitämään hiusten luonnollista kosteustasapainoa.

Lee Stafford Hair Growth Treatment Mask -hiusnaamio kosteuttaa hiuspohjaa ja hiuksia samalla kun se tekee hiuksista vahvemman tuntuiset samalla ja stimuloi hiusten luonnollista kasvua.

Pakkaus sisältää:
1 x Lee Stafford Hair Growth Treatment Mask
1 x Lee Stafford Hair Growth Shampoo
1 x Lee Stafford Hair Growth Conditioner

Katso lisää vastaavia kuin Lee Stafford Hair Growth Trio

Arvostele tuote

Uskomme asiantuntemukseesi ja arvioosi, ja siksi haluamme kuulla mitä pidät tuotteistamme. Jätä kauneusarvostelusi viimeisimmästä ostostasi ja kerää samalla lisäpisteitä Eleven Clubin jäsenenä.