Löwengrip
Blonde Perfection

Varastossa Ilmainen toimitus 29€ tilauksille Toimitusaika 3-5 arkipäivää

20,76 € Aiempi hinta 25,95 €

Aiempi hinta 20,76 €
-20% product.discountbadge

20,76 € Aiempi hinta 25,95 €

Aiempi hinta 20,76 €
Variantti : Silver Shampoo & Conditioner Value Pack
Katso myös
Löwengrip
200 ml
Tuotetiedot

Duopakkaus! Blonde Perfection on hopeasarja, jonka violetit pigmentit tehokkaasti neutraloivat kellertäviä sävyjä antaen hiuksille kylmän vaalean sävyn samalla kosteuttaen niitä. Pehmentää ja antaa kiiltoa. Tuoksuu raikkaalle mangolle ja persikkalle. Kehitetty pehmentämään kellertäviä sävyjä vaaleissa hiuksissa. Sopii myös tummien hiuksien lämpimien sävyjen neutralointiin.

Blonde Perfection – Silver Shampoo: Kosteutetut ja terveelliset hiukset välittömällä viileällä sävyllä Blonde Perfection - Silver Shampoon avulla! Löwengripin väriä ylläpitävä ja ravitseva hopeashampoo violetilla pigmentillä neutraloi tehokkaasti lämpimiä sävyjä vaaleissa ja harmaissa hiuksissa (poistaa myös lämpimiä sävyjä värjätyistä tummista hiuksista). Blonde Perfection – Silver Shampoo on rikastettu kosteuttavalla hyaluronihapolla ja väriä ylläpitävällä granaattiomenauutteella. Kosteuttava ja kiiltoa antava mustikkauute antaa hiuksille viileämmän sävyn, kun taas moringaöljy lisää kiiltoa hiuksiin tehden niistä silkinpehmeät ja ihanan joustavat. Tuotteessa on myös lämpösuoja. Täydellinen hopeashampoo niille, jotka haluavat yhdistää tehokkaan tuloksen hoitaviin ominaisuuksiin. Nauti viileästä, kiiltävästä sävystä ja hiuksista vastustamattomalla mangon ja persikan tuoksulla!

Blonde Perfection - Silver Conditioner: Nauti ravitsevasta hopeahoitoaineesta, jonka violetit pigmentit antavat välittömän viileämmän sävyn hiuksiin hyvinvoivalla kiillolla – samalla syväkosteuttaen hiuksiasi! Löwengrips Blonde Perfection – Silver Conditioner neutraloi tehokkaasti lämpimiä sävyjä vaaleissa ja harmaissa hiuksissa (poistaa myös lämpimiä sävyjä värjätyistä tummista hiuksista).Rikastettu hiusta vahvistavalla omenaöljyllä antamaan kiiltoa ja antioksidanttirikkaalla granaattiomenauutteella, jolla on väriä ylläpitävä vaikutus. Moringaöljy lisää kiiltoa hiuksiin tehden niistä silkinpehmeät ja joustavat. Tuotteella on myös lämpösuoja. Lopputuloksena silkinsileät ja kiiltävät hiukset viileämmällä värillä. Nauti mangon ja persikan vastustamattomasta tuoksusta!

Tuotenumero: 115463
Annostus ja käyttö

Blonde Perfection - Silver Shampoo: Levitä shampoo tasaisesti kosteisiin hiuksiin. Huuhtele huolellisesti vedellä. Viimeistele levittämällä Blond Perfection – Silven Conditioner -hoitoainetta hiuspituuksiin. Blonde Perfection - Silver Conditioner: Levitä hiuspituuksiin shampoopesun jälkeen, anna vaikuttaa muutama minuutti tai huuhtele välittömästi. Käytä yhdessä Blonde Perfection – Silver Shampoon kanssa parhaan tuloksen saavuttamiseksi.

Katso lisää vastaavia kuin Blonde Perfection

Arvostele tuote

Uskomme asiantuntemukseesi ja arvioosi, ja siksi haluamme kuulla mitä pidät tuotteistamme. Jätä kauneusarvostelusi viimeisimmästä ostostasi ja kerää samalla lisäpisteitä Eleven Clubin jäsenenä.