Macadamia
Macadamia Duo

Varastossa Ilmainen toimitus 50€ tilauksille Toimitusaika 3-5 arkipäivää

Säästät 10,10 €

90,90 € 101,00 €

Säästät 10,10 €

90,90 € 101,00 €

Variantti : Rejuvinating Shampoo 1000ml, Moisturizing Rinse 1000ml
Paketin tuotteet
Macadamia
1000 ml
Macadamia
1000 ml
Tuotetiedot

Macadamia Professional Rejuvenating Big Duo sisältää kaksi argan- ja macadamiapähkinäöljyä hyödyntävää hiustuotetta, joiden ravitsevat koostumukset hellivät hiuksia. Tuotteet on pakattu riittoisiin 1000 ml pumppupulloihin.

Macadamia Professional Rejuvenating Shampoon kosteuttava koostumus puhdistaa hiukset ja hiuspohjan hellävaraisesti. Erityisesti kuiville ja vaurioituneille hiuksille sopiva shampoo sisältää hiuksia hoitavia argan- ja macadamiapähkinäöljyjä, jotka auttavat hellimään hiuksi ja tuomaan niille kiiltoa.

Macadamia Professional Moisturizing Rinse on päivittäiseen käyttöön sopiva hoitoaine, joka ravitsee ja kosteuttaa hiuksia. Suojaava ja selvittävä tehotuote jättää hiukset pehmeiksi ja helpottaa niiden käsittelyä. Hoitava koostumus sisältää hiuksia helliviä argan- ja macadamiapähkinäöljyjä.

Pakkaus sisältää:
1 x Macadamia Natural Oil Rejuvenating Shampoo - 1000 ml
1 x Macadamia Professional Moisturizing Rinse - 1000 ml

Katso lisää vastaavia kuin Macadamia Duo

Arvostele tuote

Uskomme asiantuntemukseesi ja arvioosi, ja siksi haluamme kuulla mitä pidät tuotteistamme. Jätä kauneusarvostelusi viimeisimmästä ostostasi ja kerää samalla lisäpisteitä Eleven Clubin jäsenenä.