Macadamia
Macadamia Professional Rejuvenating Trio

Tilapäisesti loppu Ilmainen toimitus 50€ tilauksille
64,41 €
64,41 €
Variantti : Shampoo 300 ml, 236 ml, 300 ml
Katso myös
Tuotetiedot

Macadamia Professional Rejuvenating Trio sisältää kolme argan- ja macadamiapähkinäöljyä hyödyntävää hiustuotetta, joiden ravitsevat koostumukset hellivät hiuksia.

Macadamia Professional Rejuvenating Shampoon kosteuttava koostumus puhdistaa hiukset ja hiuspohjan hellävaraisesti. Erityisesti kuiville ja vaurioituneille hiuksille sopiva shampoo sisältää hiuksia hoitavia argan- ja macadamiapähkinäöljyjä, jotka auttavat hellimään hiuksi ja tuomaan niille kiiltoa.

Macadamia Professional Moisturizing Rinse on päivittäiseen käyttöön sopiva hoitoaine, joka ravitsee ja kosteuttaa hiuksia. Suojaava ja selvittävä tehotuote jättää hiukset pehmeiksi ja helpottaa niiden käsittelyä.

Macadamia Professional Deep Repair Masque on rakennepaikkaava hiusnaamio, joka ravitsee kuivia ja vaurioituneita hiuksia. Macadamiapähkinäöljyä, arganöljyä sekä aloe veraa ja leväuutetta sisältävä koostumus auttaa palauttamaan hiuksille niiden elinvoimaisuuden ja joustavuuden. Syväkosteuttava hiusnaamio jättää hiukset kiiltäviksi ja helpommin käsiteltäviksi.

Pakkaus sisältää:
1 x Macadamia Natural Oil Rejuvenating Shampoo - 300 ml
1 x Macadamia Natural Oil Deep Repair Masque - 236 ml
1 x Macadamia Professional Moisturizing Rinse - 300 ml

Katso lisää vastaavia kuin Macadamia Professional Rejuvenating Trio

Arvostele tuote

Uskomme asiantuntemukseesi ja arvioosi, ja siksi haluamme kuulla mitä pidät tuotteistamme. Jätä kauneusarvostelusi viimeisimmästä ostostasi ja kerää samalla lisäpisteitä Eleven Clubin jäsenenä.