Mario Badescu
Henna & Seamollient Shampoo

Varastossa Ilmainen toimitus 50€ tilauksille Toimitusaika 3-5 arkipäivää
18,50 €
18,50 €
Valinta : 472 ml
Katso myös
Mario Badescu
473 ml
Tuotetiedot

Mario Badescu Henna & Seamollient Shampoo

Mario Badescu Henna & Seamollient Shampoon sitruunahappoa, sitruunaruohouutetta ja hennaa sisältävä koostumus tuo hiuksille kiiltoa ja elävöittää niiden väriä.

Käyttö

Hiero shampoota märkiin hiuksiin ja hiuspohjaan. Huuhdo hyvin ja toista tarvittaessa. Käytä yhdessä [Mario Badescu Hair Rinsing Conditioner](/BASE/mario-badescu-hair-rinsing-conditioner-2729.html "Mario Badescu Hair Rinsing Conditioner") -hoitoaineen kanssa saadaksesi parhaan lopputuloksen.

Ainesosat

Parfum (Fragrance),Citric Acid,Aqua (Water,Eau),Sodium Chloride,Panthenol,Urea,Ammonium Laureth Sulfate,Henna,Pectin,Lemongrass (Cymbopogon Schoenanthus) Extract,Carageenan

Huomioithan, että ainesosaluettelo on lisätty sivulle yhtä aikaa tuotteen kanssa ja on siksi saattanut joissakin harvoissa tapauksissa muuttua jälkikäteen. Jos sinulla on herkkä iho tai allergioita, tarkasta ainesosaluettelo tuotepakkauksesta aina ennen tuotteen käyttöönottoa. Tarvittaessa voit myös ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme.

Kokeile tuotetta varovasti esimerkiksi käsivarren iholle ennen sen käyttöönottoa varmistaaksesi ettet ole herkistynyt sen sisältämille ainesosille.

Arvostele tuote

Oletko kokeillut tuotetta? Jos olet, jaathan mielipiteesi siitä.