Olaplex
Best Of Olaplex

Varastossa Ilmainen toimitus 29€ tilauksille Toimitusaika 3-5 arkipäivää
Arvo 134,00 € 113,90 €
Aiempi hinta 113,90 €
Value pack
Arvo 134,00 € 113,90 €
Aiempi hinta 113,90 €
Variantti :
Paketin tuotteet
Tuotetiedot

Föönaatko, suoristatko tai kiharratko usein hiuksiasi? Silloin on suuri todennäköisyys, että hiuksesi tarvitsevat Olaplexia. Olaplex yhdistää kaikenlaisten lämpökäsittelyjen aikana tuhoutuvat rikkisidokset ja tekee hiuksistasi vahvemmat ja terveemmät! Patentoitua molekyyliä voi verrata hämähäkinverkkoon; monisäikeinen verkko on paljon vahvempi kuin muutama lanka. Olaplex auttaa hiuksia luomaan lisää "säikeitä". Olaplex siirtää rajoja siinä, mitä hiuksilla on mahdollista tehdä ilman, että hiusten laatu kärsii.

Best of Olaplex -setti sisältää seuraavat tuotteet:

Olaplex Nr. 4 Bond Maintenance Shampoo vahvistaa, korjaa ja kosteuttaa hiuksia tehden ne kiiltäviksi ja helposti käsiteltäviksi. Sopii kaikille hiustyypeille, myös värjätyille hiuksille.

Olaplex Nr. 5 Bond Maintenance™ Conditioner tekee hiuksista jokaisen käyttökerran jälkeen entistä kiiltävämmät, terveemmät ja helpommin käsiteltävät. Hoitoaine suojaa hiuksia ja korjaa samalla vaurioituneita hiuksia sekä kaksihaaraisia.

Olaplex Hair Perfector Nr3 on intensiivinen hiustenhoitokäsittely, jota käytetään vähintään 10 minuutin ajan kerran viikossa pyyhekuivattuihin hiuksiin. 

Olaplex Nr 6 Bond Smoother on hiuksiin jätettävä korjaava muotoiluvoide. Kaikille hiustyypeille sopiva voide silottaa tehokkaasti lisäämättä hiuksiin painoa sekä kosteuttaa ja vahvistaa hiuksia.

 

Tuotenumero: C52953-52954-46843-78350
Ainesosat

Katso lisää vastaavia kuin Best Of Olaplex

Arvostele tuote

Uskomme asiantuntemukseesi ja arvioosi, ja siksi haluamme kuulla mitä pidät tuotteistamme. Jätä kauneusarvostelusi viimeisimmästä ostostasi ja kerää samalla lisäpisteitä Eleven Clubin jäsenenä.