Redken
Color Extend Blondage Shampoo

Varastossa Ilmainen toimitus 29€ tilauksille Toimitusaika 3-5 arkipäivää
26,50 €
26,50 €
Variantti : 300 ml
Katso myös
Tuotetiedot

Redken Color Extend Blondage Shampoo on väriä säilyttävä ja neutraloiva violetti shampoo vaaleille ja kiharille vaaleille hiuksille. Tällä shampoolla on väriä korjaava koostumus, joka sisältää muun muassa vehnäproteiinia ja aminohappoa, joka auttaa vahvistamaan vaaleita hiuksia. Se sisältää myös violetteja pigmenttejä, jotka neutraloivat ja poistavat ei-toivottuja keltaisia ja oranssin sävyjä. Vaaleista hiuksista tulee viileämpiä ja vaaleampia sävyjä. Shampoo puhdistaa hiukset hellävaraisesti ja tekee niistä pehmeät.


• Käytä täydellisenä järjestelmänä Color Extend Blondage -hoitoaineen kanssa. Käytä sopivia pesukäsineitä ja levitä shampoo kosteisiin hiuksiin. Vaahdota ja huuhtele huolellisesti. Toista tarvittaessa. Parhaan tuloksen saavuttamiseksi anna shampoon vaikuttaa 3–5 minuuttia toisella käyttökerralla ja huuhtele sitten huolellisesti.

Tuotenumero: 96160

Katso lisää vastaavia kuin Color Extend Blondage Shampoo

Arvostele tuote

Uskomme asiantuntemukseesi ja arvioosi, ja siksi haluamme kuulla mitä pidät tuotteistamme. Jätä kauneusarvostelusi viimeisimmästä ostostasi ja kerää samalla lisäpisteitä Eleven Clubin jäsenenä.