Revlon Professional
Uniq One Superior Hair Mask & Conditioning Shampoo

Tilapäisesti loppu Ilmainen toimitus 50€ tilauksille
24,70 €
24,70 €
Variantti : Conditioning & Shampoo 300 ml, Superior Hair Mask 300 ml
Katso myös
Revlon Professional
300 ml
Tuotetiedot

Uniq One Superior Hair Mask & Conditioning Shampoo

Uniq One Superior Hair Mask & Conditioning Shampoo -tuotepakkaus sisältää hoitavan shampoon ja hiusnaamion, joiden hemmottelevat koostumuksen ravitsevat hiuksia.

Uniq One All in One Conditioning Shampoo yhdistää koostumuksessaan kymmenen hiuksia hellivää ominaisuutta, jotka auttavat saamaan kauniimmat hiukset. Hyvin vaahtoava ja hiuksia sekä hiuspohjaa hoitava, hellävarainen koostumus jättää hiukset pehmeiksi ja kiiltäväksi sekä vahvistaa niitä.

Uniq One Superior Hair Mask on monipuolinen hiusnaamio, jonka tehokas koostumus vaikuttaa hiuksissa kymmenellä tavalla. Tehokkaasti hoitava hiusnaamio vahvistaa vaurioituneita hiuksia tyvestä latvaan samalla kun se antaa niille kiiltoa. Hiuksiin nopeasti imeytyvä koostumus tekee hiuksista silkkiset ja pehmeät sekä selvittää niitä ja vähentää niiden pörröisyyttä. Kosteuttava naamio ei tee hiuksista raskaan tai rasvaisen tuntuisia.

Pakkaus sisältää:
1 x Uniq One All in One Conditioning Shampoo - 300 ml
1 x Uniq One Superior Hair Mask

Katso lisää vastaavia kuin Uniq One Superior Hair Mask & Conditioning Shampoo

Arvostele tuote

Uskomme asiantuntemukseesi ja arvioosi, ja siksi haluamme kuulla mitä pidät tuotteistamme. Jätä kauneusarvostelusi viimeisimmästä ostostasi ja kerää samalla lisäpisteitä Eleven Clubin jäsenenä.