Amika
The Kure Multi-Task Repair Treatment

Poistunut valikoimasta Ilmainen toimitus 29€ tilauksille
Variantti : 200 ml
Tuotetiedot

The Kure Multi-Task Repair Treatment on korjaava tehohoito, joka vahvistaa kuivia hiuksia ja kemiallisen käsittelyn tai lämpömuotoilun heikentämiä tai vaurioittamia hiuksia. Vahvistaa suomukerrosta ja ehkäisee hiusvaurioita samalla kun se hoitaa, kosteuttaa, pehmentää ja antaa kiiltoa latistamatta hiuksia. Tehohoitoa voidaan käyttää sekä suihkun/hiustenpesun yhteydessä että hiuksiin jätettävänä tehohoitona erittäin vaurioituneissa hiuksissa. Sisältää muun muassa runsaasti C- ja A-vitamiinia sisältävää tyrniöljyä, antioksidantteja sekä terveellisiä omega-rasvahappoja, kuten omega-7:ää. Vegaaninen ja väriä säilyttävä tehohoito ilman sulfaatteja ja parabeeneja.

Levitä tasaisesti vastapestyihin, kosteisiin hiuksiin. Anna vaikuttaa vähintään 60 sekuntia. Huuhtele huolellisesti. Erittäin vaurioituneille hiuksille: Älä huuhtele pois.

Tuotenumero: 96707

Katso lisää vastaavia kuin The Kure Multi-Task Repair Treatment

Arvostele tuote

Uskomme asiantuntemukseesi ja arvioosi, ja siksi haluamme kuulla mitä pidät tuotteistamme. Jätä kauneusarvostelusi viimeisimmästä ostostasi ja kerää samalla lisäpisteitä Eleven Clubin jäsenenä.