Kérastase
Aura Botanica

Poistunut valikoimasta Ilmainen toimitus 29€ tilauksille
20%
Variantti : Concentré Essentiel 50 ml
Tuotetiedot

Auta vapauttamaan hiustesi luonnollinen säteily!

Kérastase Aura Botanica Concentré Essentiel on monipuolinen hiusöljy, joka on täynnä hiuksia ravitsevia ainesosia. Omega-3- ja omega-6-rasvahappoja sisältävää avokadoöljyä, kookosöljyä, arganöljyä sekä jojobaöljyä hyödyntävässä hiusöljyssä on appelsiinin eteerisistä öljyistä syntyvä tuoksu.

Öljyä voidaan käyttää sekä ennen hiusten pesua että hoitoaineeseen sekoitettuna. Lisäksi öljy sopii käytettäväksi käsien hoidossa.

  • Ravitsee hiuksia ja tuo niille kiiltoa

  • Silikoniton

Koko: 50 ml

Kérastase Aura Botanica

Kérastase Aura Botanica -tuotteiden 97-99-prosenttisesti luonnonmukaisia ainesosia sisältävä koostumus hyödyntää käsinpuristettuja kookos- ja arganöljyjä. Loput tuotteiden sisällöstä ovat niiden tuoksun sekä koostumuksen stabiiliuden ja miellyttävyyden takaavia apuaineita. Ylelliset Aura Botanica -tuotteet eivät sisällä sulfaatteja tai silikoneja.

Tuotenumero: 39245
Käyttö

  • Ennen hiusten pesua: Levitä hiusöljyä hiusten pituuksiin ennen niiden pesua ja anna tuotteen vaikuttaa 15 minuuttia.
  • Hiushoitona: Tehosta paksujen hiusten hoitoa sekoittamalla hiusöljyä Kérastase Aura Botanica Soin Fondamental Conditioner -hoitoaineeseen ennen sen levitystä hiuksiin.
  • Käsien hieronnassa: Ota yksi pumppaus öljyä kämmenille ja hiero se käsiin.

Katso lisää vastaavia kuin Aura Botanica

Arvostele tuote

Uskomme asiantuntemukseesi ja arvioosi, ja siksi haluamme kuulla mitä pidät tuotteistamme. Jätä kauneusarvostelusi viimeisimmästä ostostasi ja kerää samalla lisäpisteitä Eleven Clubin jäsenenä.