Kérastase
Specifique Specifiqué Argile Equilibrante

(1 Arvostelut)
Varastossa Ilmainen toimitus 29€ tilauksille Toimitusaika 3-5 arkipäivää

Säästät 13,62 €

40,88 € 54,50 €

Säästät 13,62 €

40,88 € 54,50 €

Variantti : Cleansing Clay 250 ml
Tuotetiedot

Specifique Divalent on syväpuhdistava hiustenhoitosarja Kérastaselta rasoittuvalle hiuspohjalle ja herkistyneille pituuksille. Hiustenhoitosarjan kaksiosainen vaikutus säätelee talin tuotantoa hiuspohjan puhdistamiseksi samalla kun se ravitsee hiuskuitua. Monet asiakkaat ovat huolissaan hiuspohjan tasapainosta. Tasapainoinen hiuspohja on perusta kauniilta näyttäville hiuksille, joten hiuspohjaa hoitavat tuotteet ovat välttämättömiä kampaamon valikoimassa. Keskustelut hiuspohjan hoidosta kukoistavat sosiaalisessa mediassa, ja kampaamoilla on mahdollisuus hyötyä tästä trendistä ja tarjota oikeita palveluita ja tuotteita tasapainoisemman hiuspohjan aikaansaamiseksi.

Miten se toimii? Specifique Divalent -hiustenhoitosarja koostuu shampookylvystä ja puhdistavasta savesta. Se sisältää aminohappoa, puhdistaa hiuspohjaa hellävaraisesti samalla kun se hoitaa ja vahvistaa hiuskuitua.

Argile Equilibrante tarjoaa asiakkaalle*:

- Auttaa tasapainottamaan talin määrää puhdistamalla jopa 52 %

- poistaa saastehiukkasia ja epäpuhtauksia poistamatta ravinteita hiuksista. Puhdistaa hiuspohjaa ja hiuksia tehokkaasti ja antaa ilmavuuden tunteen tyvelle, jopa 74 %

- Hoitaa hiuksia - Jättää hiuspohjaan raikkaan tunteen

*Instrumentaalinen testi Bain Divalentin käytön jälkeen.

Käytä Argile Equilibrantea 1-3 kertaa viikossa riippuen henkilökohtaisesta tarpeestasi. Levitä sitä märkien hiusten tyveen, vaahdota ja liu'uta vaahtoa kohti pituuksia.

Kenelle se on? Specifique Divalent on naisille ja miehille, jotka kärsivät rasvoittuvasta tyvestä ja kuivista pituuksista. He haluavat kevyesti kosteuttavan tuotteen, joka hoitaa pituuksia ja latvoja, ilman rasvaisuutta ja latteaa tyveä

Tuotenumero: 99600

Katso lisää vastaavia kuin Specifique Specifiqué Argile Equilibrante

Arvostele tuote

Uskomme asiantuntemukseesi ja arvioosi, ja siksi haluamme kuulla mitä pidät tuotteistamme. Jätä kauneusarvostelusi viimeisimmästä ostostasi ja kerää samalla lisäpisteitä Eleven Clubin jäsenenä.

Tuotteen arvostelut