Lee Stafford
ArganOil from Morocco

Poistunut valikoimasta Ilmainen toimitus 50€ tilauksille
Valinta : Nourishing Miracle Oil 50 ml
Tämä tuote on valitettavasti poistunut valikoimasta.
Tämä tuote on valitettavasti poistunut valikoimasta.
Tuotetiedot

Lee Stafford Arganoil from Morocco Nourishing Miracle Oil on hoitava hiusöljy, jonka kevyt koostumus sopii kaikille hiustyypeille. Hiuksiin kertymätön ihmeöljy on valmistettu käyttäen erityislaatuisia ainesosia, jotka auttaa pitämään hiukset pehmeinä, kiiltävinä ja terveen näköisinä. Tuotteen sisältämä Pro-Argan™-ainesosayhdistelmä hoitaa ja ravitsee hiuksia sekä ylläpitää niiden luonnollista kiiltoa. Hiusöljyssä käytetyn marokkolaisen arganöljyn sanotaan myös sisältävän hiusta korjaavia ainesosia.

Koko: 50 ml

Käyttö

Käytä tuotetta kuiviin tai kosteisiin hiuksiin. Hiero pari pisaraa öljyä kämmenten välissä, levitä se hiusten pituuksiin keskittyen hiuslatvoihin ja muotoile hiukset normaalisti. Kuiviin hiuksiin levitettäessä aloita pienellä määrällä tuotetta ja lisää sitä tarvittaessa vähän kerrallaan.

Ainesosat

Dimethicone,Cyclopentasiloxane,Parfum (Fragrance),Linalool,Butylphenyl Methylpropional,Coumarin,Limonene,Geraniol,Citronellol,Argania Spinosa (Argan) Oil

Huomioithan, että ainesosaluettelo on lisätty sivulle yhtä aikaa tuotteen kanssa ja on siksi saattanut joissakin harvoissa tapauksissa muuttua jälkikäteen. Jos sinulla on herkkä iho tai allergioita, tarkasta ainesosaluettelo tuotepakkauksesta aina ennen tuotteen käyttöönottoa. Tarvittaessa voit myös ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme.

Kokeile tuotetta varovasti esimerkiksi käsivarren iholle ennen sen käyttöönottoa varmistaaksesi ettet ole herkistynyt sen sisältämille ainesosille.

Arvostele tuote

Oletko kokeillut tuotetta? Jos olet, jaathan mielipiteesi siitä.