Redken
All Soft

Poistunut valikoimasta Ilmainen toimitus 50€ tilauksille
Variantti : Mega Mask 200 ml
Tuotetiedot

Redken All Soft Mega Mask -hiusnaamio hoitaa intensiivisesti kuivia ja hauraita hiuksia. Kaksi erilaista tuotekoostumusta innovatiivisella tavalla yhdistävään kaksisäiliöiseen pakkaukseen pakattu tuote hoitaa kärsineitä hiuksia auttaen palauttamaan niille niiden peyhmeyden ja kiillon.

Hiusnaamion RCT Protein Complex -yhdiste hoitaa niin hiusten tyveä, pituuksia kuin latvojakin raviten hiusten jokaista osaa sen tarvitsemalla tavalla. Soijaproteiini auttaa tuomaan hiuksiin ryhtiä lukitsemalla hiuksiin kosteutta ja antamalla niille rakennetta. Arginiini auttaa hoitamaan hiuksia stimuloimalla hiuspohjaa ja Sepicap-aktiiviaine auttaa huolehtimaan hiuslatvojen hyvinvoinnista.

  • Tehohoito kuiville ja hauraille hiuksille

Koko: 200 ml

Käyttö

Levitä hiusnaamiota pestyihin ja pyyhekuiviin hiuksiin. Anna hiusnaamion vaikuttaa 3-5 minuuttia ja huuhtele hiukset. Käytä hiusnaamiota joka kolmannella pesukerralla tai aina tarvittaessa.

Katso lisää vastaavia kuin All Soft

Arvostele tuote

Uskomme asiantuntemukseesi ja arvioosi, ja siksi haluamme kuulla mitä pidät tuotteistamme. Jätä kauneusarvostelusi viimeisimmästä ostostasi ja kerää samalla lisäpisteitä Eleven Clubin jäsenenä.