ghd
Style Final Shine Spray

Varastossa Ilmainen toimitus 50€ tilauksille Toimitusaika 3-5 arkipäivää
29,95 € 29,95
29,95 € 29,95
Valinta :
Tuotetiedot

ghd Style Final Shine Spray on hiuksille kiiltoa tuova viimeistelysuihke, joka auttaa siloittamaan hiuksia sekä vähentämään niiden sähköisyyttä ja pörröisyyttä. Voidaan käyttää suorissa hiuksissa tuomassa kiiltoa tai kiharissa hiuksissa tuomassa sekä kiiltoa että erottelemassa kiharoita.

Koko: 100 ml

Käyttö

Suihkuta valmiiseen kampaukseen n. 30 cm etäisyydeltä. Jos haluat kevyemmän lopputuloksen, voit suihkuttaa tuotetta kämmeniin tai hiusharjaan ja levittää suihkeen niiden avulla hiuksiin.

Ainesosat

Dimethicone,Cyclopentasiloxane,Cyclohexasiloxane,Aqua,Parfum,Benzyl Salicylate,Limonene,Isobutane,Propane,Butane,Hexyl Cinnamal,Alpha-Isomethyl Ionone,Panthenol,Alcohol Denat

Huomioithan, että ainesosaluettelo on lisätty sivulle yhtä aikaa tuotteen kanssa ja on siksi saattanut joissakin harvoissa tapauksissa muuttua jälkikäteen. Jos sinulla on herkkä iho tai allergioita, tarkasta ainesosaluettelo tuotepakkauksesta aina ennen tuotteen käyttöönottoa. Tarvittaessa voit myös ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme.

Kokeile tuotetta varovasti esimerkiksi käsivarren iholle ennen sen käyttöönottoa varmistaaksesi ettet ole herkitynyt sen sisältämille ainesosille.

Arvostele tuote

Oletko kokeillut tuotetta? Jos olet, jaathan mielipiteesi siitä.