Kérastase
Aura Botanica Baume Miracle

Poistunut valikoimasta Ilmainen toimitus 50€ tilauksille
Tämä tuote on valitettavasti poistunut valikoimasta.
Tämä tuote on valitettavasti poistunut valikoimasta.
Tuotetiedot

Kérastase Aura Botanica Baume Miracle

Kérastase Aura Botanica Baume Miracle -tehohoito tuo hiuksiin pehmeyttä ja kosteutta. Hiuksiin jätettävä, vedetön hoitoaine virkistää hiuksia pesujen välillä ja poistaa pörröisyyttä ja sähköisyyttä. 99% luonnollisista ainesosista koostuva hoitoaine imeytyy hiuksiin nopeasti ja tuntuu ravitsevuudestaan huolimatta kevyeltä. Runsaasti rasvahappoja sisältävä hoitoaine hyödyntää parapähkinäöljyä.

  • Hiuksiin jätettävä hoitoaine
  • Vedetön tehohoito hiuksille
  • Ravitseva, pehmentävä ja pörröisyyttä hillitsevä vaikutus

Koko: 50 ml

Käyttö

Levitä pieni määrä hoitoainetta kuivien hiusten latvoihin ja kampaa hiukset läpi. Tehohoitoa voi käyttää myös vartalon iholla kosteuttamassa kuivia kohtia.

Ainesosat

Huomioithan, että ainesosaluettelo on lisätty sivulle yhtä aikaa tuotteen kanssa ja on siksi saattanut joissakin harvoissa tapauksissa muuttua jälkikäteen. Jos sinulla on herkkä iho tai allergioita, tarkasta ainesosaluettelo tuotepakkauksesta aina ennen tuotteen käyttöönottoa. Tarvittaessa voit myös ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme.

Kokeile tuotetta varovasti esimerkiksi käsivarren iholle ennen sen käyttöönottoa varmistaaksesi ettet ole herkistynyt sen sisältämille ainesosille.

Ainesosat

Isopropyl Myristate - Cera Alba - Beeswax - Cetearyl Alcohol - Theobroma Cacao Seed Butter - Cocoa Seed Butter - Stearyl Alcohol - Pentylene Glycol - Caprylyl Glycol - Linalool - Citronellol Bertholle

Arvostele tuote

Oletko kokeillut tuotetta? Jos olet, jaathan mielipiteesi siitä.