L'Oréal Paris
Perfect Blonde

Poistunut valikoimasta Ilmainen toimitus 29€ tilauksille
Variantti : Super Blonde
Tuotetiedot

Haluatko blondiksi? Perfect Blonde tarjoaa räätälöityjä blondin sävyjä. Olipa sinulla tummanruskeat tai vaaleat hiukset, Perfect Blonde antaa sinun valita kolmesta sävystä, jotta saat juuri haluamasi vaalea väri: Perfect Blonde Highlight -sarja, Perfect Blonde Maximum (värjäys) tai Perfect Blonde Super Blonde (värjäys).

SUPER BLONDE CRÈME:llä voit poistaa luonnollisen hiusvärisi tai poista väri jo värjätyistä hiuksista ennen uutta väriä.
Kermaisen koostumuksen ansiosta hiuksista tulee pehmeät myös poiston jälkeen. Kerma tarjoaa myös yksinkertainen, tasainen ja tarkka levitys ilman tippumista.

Käyttö:
Tärkeää: väri voi aiheuttaa allergisen reaktion, joka joissakin harvinaisissa tapauksissa voi olla vakava. On ehdottoman välttämätöntä kaikissa tapauksissa tehdä allergiatesti; iholle 48 tuntia ennen tuotteen käyttöä (katso käyttöohjeet). Älä käytä: jos olet aiemmin reagoinut hiustenhoitotuotteita tai jos päänahka on ärtynyt tai vaurioitunut. Hennatatuointi: jos sinulla on joskus ollut hennatatuointi, on olemassa riski, että olet saanut allergian tietämättäsi. Älä käytä tuotetta tekemättä ensin allergiatestiä; iholle 48 tuntia ennen tuotteen käyttöä. Muista ostaa tuote hyvissä ajoin, joten että sinulla on aikaa tehdä allergiatesti 48 tuntia ennen.

Tuotenumero: 44059

Arvostele tuote

Uskomme asiantuntemukseesi ja arvioosi, ja siksi haluamme kuulla mitä pidät tuotteistamme. Jätä kauneusarvostelusi viimeisimmästä ostostasi ja kerää samalla lisäpisteitä Eleven Clubin jäsenenä.