L'Oréal Paris
Colorista WashOut

Poistunut valikoimasta Ilmainen toimitus 29€ tilauksille
Variantti : Burgundy
Tuotetiedot

Colorista on hiusvärisarja, joka on kehitetty vastaamaan persoonallisuuttasi. Valitse useista eri jännittävistä väreistä, eri sävyissä, eri kestoasteilla.

Pastelli on saatavilla oleva sydänväri, joka on huuhtoutunut pois. Anna hiuksillesi lisää ulottuvuutta! Ja voit vaihdella ulkoasuasi, koska Pastel 1 viikko kestää noin 2-3 kertaa. Sydänpesun jälkeen väri himmenee vähitellen. Sopii vaaleille hiuksille, ombré-hiuksille tai vaaleille hiuksille. Pastelli 2 viikkoa kestää noin 5-10 sydämen pesua. Sydänpesun jälkeen väri himmenee vähitellen. Sopii vaaleille, ombre- tai vaaleille hiuksille.

Vivid on saatavilla oleva hiusväri, joka pestään pois. Anna hiuksillesi lisää ulottuvuutta! Ja voit vaihdella ulkonäköäsi, koska Vivid 2 viikkoa kestää noin 7-15 pesua. Sydänpesun jälkeen väri himmenee vähitellen. Sopii bruneteille.

Käyttö:
Käytä väriä vaaleissa tai vaaleissa hiuksissa. Pese ja kuivaa hiukset ennen käyttöä. Muista käyttää mukana toimitettuja suojakäsineitä. Anna maalin vaikuttaa 15 minuuttia - tai jopa 20 minuuttia intensiivisemmän tuloksen saavuttamiseksi. Noudata pakkauksessa olevia käyttöohjeita.

Jos haluat värin huuhtoutuvan nopeammin pois, voit käyttää Colorista Fader Shampoota. Saat entiset hiuksesi takaisin, kun Pastelli on pesty pois. Jos karva on erittäin huokoinen, turkki voi istua pidempään.

Tuotenumero: 47626

Arvostele tuote

Uskomme asiantuntemukseesi ja arvioosi, ja siksi haluamme kuulla mitä pidät tuotteistamme. Jätä kauneusarvostelusi viimeisimmästä ostostasi ja kerää samalla lisäpisteitä Eleven Clubin jäsenenä.