Kérastase
Reflection Mask

Poistunut valikoimasta Ilmainen toimitus 29€ tilauksille
Variantti : Touche Chromatique Cool Blond - Thick Hair 200 ml
Tuotetiedot

Monipuolinen suojaava intensiivinen hoitoaine värjätyille paksuille, erittäin herkille tai kiharille hiuksille. Monipuolinen suoja pitkäkestoiseen väriin. Estää hiusten värin haalistumista. Pidentää maalin suojausta ja kestävyyttä. Vesihiukkasten neutralointi, joka estää hiukkasten kerrostumisvaikutuksen. Kaunis ja pehmeä hiusrakenne. Hiuksista tulee helpompi muotoilla.

Kylmävaaleita. Väriä korjaava hoitoaine värjätyille hiuksille. Suuri pitoisuus suoria väripigmenttejä. Tasoittaa epätasaisia värejä ja pidentää värin kestävyyttä. Väri saa takaisin voimakkaat heijastuksensa. Kaunis ja pehmeä hiusrakenne. Hiukset saavat säteilevän kiillon.

Käyttö:
Sekoita 10 tippaa Touche Chromatiquea 15 ml:aan fondanttia tai Masque Chromatiquea. Levitä tasaisesti juuri pestyihin ja pyyhekuiviin hiuksiin. Anna vaikuttaa 5 minuuttia. Emulgoi ja huuhtele huolellisesti.

Tuotenumero: 49075

Katso lisää vastaavia kuin Reflection Mask

Arvostele tuote

Uskomme asiantuntemukseesi ja arvioosi, ja siksi haluamme kuulla mitä pidät tuotteistamme. Jätä kauneusarvostelusi viimeisimmästä ostostasi ja kerää samalla lisäpisteitä Eleven Clubin jäsenenä.