L'Oréal Paris
Colorista Spray 1-Day Colour

Poistunut valikoimasta Ilmainen toimitus 29€ tilauksille
Variantti : Grey
Tuotetiedot

Colorista on hiusten värivalikoima, joka on suunniteltu vastaamaan persoonallisuuttasi. Valitse useista erilaisista jännittävistä väreistä eri sävyissä eri kestoasteisesti.

Luo täysin uusi ilme Colorista-värisuihkeella. Kestää vain päivän että voit vaihtaa eri värien välillä päivästä toiseen. Tai kokeile käyttää useita eri värejä hiuksissasi kerran. Se on sinusta kiinni!

Käyttö:
Suihkuta väriä kuiviin hiuksiin saadaksesi välittömän värin. Suihke kuivuu nopeasti eikä paina hiuksia. Ei ole välttämätöntä ottaa suurta määrää, vain pieni määrä riittää antamaan väriä.

Aseta pyyhe ö ; olkapäille. Ravista pulloa huolellisesti ennen käyttöä. Pidä tuote pystysuorassa levitettäessä. Suihkuta pituudet ja topit noin 15 cm etäisyydeltä. Anna kuivua 1 minuutti. Muotoile sitten hiukset tavalliseen tapaan tai kokeile täysin uutta hiustyyliä uudella värillä.

Suihkuta hieman enemmän väriä saadaksesi intensiivisemmän tuloksen. Väri toimii molemmissa; vaaleat ja ruskeat hiukset. Huomaa, että väritulos ja värin voimakkuus riippuvat; hiusten laatu.

Tuotenumero: 47614

Arvostele tuote

Uskomme asiantuntemukseesi ja arvioosi, ja siksi haluamme kuulla mitä pidät tuotteistamme. Jätä kauneusarvostelusi viimeisimmästä ostostasi ja kerää samalla lisäpisteitä Eleven Clubin jäsenenä.