Björn Axén
Color Shot Washout

Varastossa Ilmainen toimitus 50€ tilauksille Toimitusaika 3-5 arkipäivää

Säästät 2,39 €

9,56 € 11,95 €

Säästät 2,39 €

9,56 € 11,95 €

Variantti : Lilac Pink 50 ml
Tuotetiedot

Björn Axén Color Shot Washout Lilac Pink -suoraväri antaa hiuksillesi juuri niin intensiivisen sävyin kuin itse haluat. Sekoita hoitavaa suoraväriä omaan hoitoaineeneesi saadaksesi hiuksiin haluamasi vivahteen. Mitä enemmän suoraväriä hoitoaineeseesi sekoitat, sitä intensiivisemmän lopputuloksen saat. Mitä vaaleammat hiuksesi ovat, sitä paremmin sävy hiuksissasi näkyy. Suoraväri sisältää auringonkukkaöljyä sekä E-vitamiinia ja B5-vitamiinia, jotka hoitavat hiuksia ja lisäävät niiden kiiltoa.

Björn Axén Color Shot -suoravärit peseytyvät hiuksista pois shampoolla. Huomioithan, että hiusvärin tarttuvuus ja pysyvyys hiuksissa riippuu hiusten kunnosta ja lopputuloksen intensiivisyydestä. Suoravärituubista riittää jopa kymmeneen käyttökertaan. Tuotteen riittoisuus riippuu sekoitussuhteesta.

  • Hoitoaineeseen sekoitettava suoraväri

  • Peseytyy pois shampoolla

  • Sävy: liila/pinkki

  • Sopii parhaiten vaaleille hiuksille

  • Hoitava koostumus

  • Vegaaninen tuote

  • Ei sisällä ammoniakkia tai vetyperoksidia

Koko: 50 ml

Curly Girl -metodiin sopiva suoraväri

Tämä suoraväri sopii käytettäväksi kiharien hiusten hoidossa Curly Girl -metodin mukaisesti. Katso kaikki Curly Girl Methodiin sopivat tuotteet täältä.

Ainesosat

Huomioithan, että ainesosaluettelo on lisätty sivulle yhtä aikaa tuotteen kanssa ja on siksi saattanut joissakin harvoissa tapauksissa muuttua jälkikäteen. Jos sinulla on herkkä iho tai allergioita, tarkasta ainesosaluettelo tuotepakkauksesta aina ennen tuotteen käyttöönottoa. Tarvittaessa voit myös ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme.

Kokeile tuotetta varovasti esimerkiksi käsivarren iholle ennen sen käyttöönottoa varmistaaksesi ettet ole herkistynyt sen sisältämille ainesosille.

Ainesosat

Phenoxyethanol,Glyceryl Stearate,Benzoic Acid,Aqua,Tocopheryl Acetate,Cetearyl Alcohol,Dehydroacetic Acid,Panthenol,Lactic Acid,Basic Blue 99,Helianthus Annuus Hybrid Oil,Distearoylethyl Hydroxyethylmonium Methosulfate,Propanediol,BEHENAMIDOPROPYL DIMETHYLAMINE,basic red 51

Katso lisää vastaavia kuin Color Shot Washout

Arvostele tuote

Oletko kokeillut tuotetta? Jos olet, jaathan mielipiteesi siitä.