L'Oréal Paris
Colorista WashOut

(1 Arvostelut)
Varastossa Ilmainen toimitus 50€ tilauksille Toimitusaika 3-5 arkipäivää

Säästät 1,90 €

7,60 € 9,50 €

Säästät 1,90 €

7,60 € 9,50 €

Variantti : Pink
Tuotetiedot

Colorista Washout #PinkHair on uusi hiusväri, joka peseytyy hiuksista pois 2-3 pesukerralla. Vähitellen hiuksista pesussa haalistuva vaaleanpunainen pastellisävy on tarkoitettu erityisesti vaaleille, vaalennetuille ja raidoitetulle hiuksille persoonallisten efektien luomiseen. Vihdoinkin hiusväri, joka sopii persoonaasi!

Colorista on innovatiivinen hiusvärisarja, joka muuttaa käsityksesi hiusväreistä! Tuotesarja sisältää valikoiman upeita efektejä antavia hiusvärejä, joiden avulla luot persoonaasi korostavan hiustyylin.

  • Väri: Vaaleanpunainen

  • Pakkaus sisältää hiusvärin, suojahansikkaat ja käyttöohjeen

Koko: 80 ml

Käyttö

Pese ja kuivaa hiukset ennen hiusvärin käyttöä. Levitä tuote haluamiisi hiusosioihin pakkauksen sisältämiä suojakäsineitä käyttäen. Anna hiusvärin vaikuttaa 15-20 minuuttia ja pese hiukset.

Jos haluat hiusvärin lähtevän hiuksista nopeammin pese hiukset Colorista Fader Shampoolla nopeuttaaksesi värin haalistumista. Humioithan, että mikäli hiuksesi ovat erittäin huokoiset esimerkiksi kemiallisten käsittelyjen jäljiltä, voi hiusväri pysyä hiuksissa pidempään.

Katso lisää vastaavia kuin Colorista WashOut

Arvostele tuote

Uskomme asiantuntemukseesi ja arvioosi, ja siksi haluamme kuulla mitä pidät tuotteistamme. Jätä kauneusarvostelusi viimeisimmästä ostostasi ja kerää samalla lisäpisteitä Eleven Clubin jäsenenä.

Tuotteen arvostelut