L'Oréal Paris
Colorista Hair Makeup

Poistunut valikoimasta Ilmainen toimitus 50€ tilauksille
Valinta : Rosegold
Tämä tuote on valitettavasti poistunut valikoimasta.
Tämä tuote on valitettavasti poistunut valikoimasta.
Tuotetiedot

L'Oreal Paris Colorista Hair Makeup #RosegoldHair meikkaa hiuksiin sävyn, joka lähtee pois pesussa. Nyt voit sävyttää hiukset tyyliisi sopiviksi yhtä helposti kuin muunkin meikin! Hiusmeikki luo hiusten pinnalle tekstuuria antavan sävyn, joka tekee hiustyylin vaihtamisesta helppoa ja leikkisää. Hiusmeikki on täydellinen tuote luomaan juhliin, festareille tai muihin erityisiin tilanteisiin sopiva lopputulos!

Levitä hiusmeikkiä haluamiisi hiusosioihin esimerkiksi raidoiksi. Voit myös luoda uniikin lopputuloksen käyttämällä hiuksissa eri sävyjä. Käsiä ei tarvitse suojata hansikkailla hiusmeikkiä levittäessä.

  • Yhden pesukerran kestävä hiusmeikki

  • Lähtee pois pesussa

  • Sävy #RosegoldHair - vaaleille hiuksille

  • Osa Colorista-hiusvärisarjaa

Koko: 30 ml

Käyttö

Levitä hiusmeikkiä hiuksiin suortuva kerrallaan ja kampaa hiusosio sen ollessa vielä kostea varmistaaksesi sävyn tasaisen levityksen. Anna meikattujen hiusosioiden kuivua luonnollisesti tai föönaa ne kuiviksi. Hiusmeikki lähtee hiuksista shampoopesulla.

Huomioithan, että vaaleille hiuksille tarkoitetut sävyt eivät välttämättä näy ruskeissa hiuksissa ja että ruskeille hiuksille tarkoitetut sävyt eivät välttämättä lähde vaaleista hiuksista yhdellä pesukerralla.

Arvostele tuote

Oletko kokeillut tuotetta? Jos olet, jaathan mielipiteesi siitä.