Wella
Color Fresh Create

Poistunut valikoimasta Ilmainen toimitus 50€ tilauksille
Variantti : Tomorrow Clear 60 ml
Tuotetiedot

Muunna Wella Professional Color Fresh CREATE -suoraväreistä upeita pastellisävyjä sekoittamalla niihin Wella Professional Color Fresh CREATE Tomorrow Clear -tuotetta. Valkoinen suoraväri auttaa vaalentamaan intensiivisemmän sävyn antavaa suoraväriä niin paljon kuin haluat. Voidemaiset suoravärit pysyvät hiuksissa hiusten kunnosta, värin vaikutusajasta ja aikaansaadusta sävystä riippuen jopa 20 pesua ja haalistuvat tasaisen kauniisti.

Huomioithan, että suoravärit erottuvat parhaiten vaaleista tai vaalennetuista hiuksista. Jos haluat luoda hiuksiisi hyvin vaalean pastellisävyn, on hiusten pohjasävyn oltava vaalea. Wella Professional Color Fresh CREATE -suoravärit eivät vaalenna hiuksia.

  • Valkoinen suoraväri Wella Professional Color Fresh CREATE -suoravärien vaalennukseen

  • Ei sisällä ammoniakkia, hajusteita tai peroksidia

Koko: 60 ml

Käyttö

  • Voit luoda pastellisävyjä sekoittamalla Wella Professional Color Fresh CREATE -suoraväriä Color Fresh CREATE Tomorrow Clea -tuotteeseen mittasuhteella 1:1 - 1:30 riippuen siitä, millaisen lopputuloksen haluat.

  • Levitä tuotetta puhtaisiin ja kuiviin tai pestyihin, pyyhekuiviin hiuksiin ja kampaa suoraväri hiuksiin saadaksesi sen levittymään mahdollisimman tasaisesti.

  • Anna suoravärin vaikuttaa hiuksissa 20 minuuttia. Jos haluat kevyen sävyn tai luot pastellisävyistä lopputulosta, riittää 5-10 minuutin vaikutusaika. Jos haluat väristä voimakkaamman ja intensiivisemmän, anna sen vaikuttaa hiuksissa 30 minuuttia.

  • Huuhtele hiuksia vaikutusajan jälkeen vedellä kunnes niistä ei enää irtoa väriä. Älä pese hiuksia shampoolla värjäyksen jälkeen saadaksesi parhaan lopputuloksen.

Katso lisää vastaavia kuin Color Fresh Create

Arvostele tuote

Oletko kokeillut tuotetta? Jos olet, jaathan mielipiteesi siitä.