Braun
Silk Expert IPL

Poistunut valikoimasta Ilmainen toimitus 50€ tilauksille
Valinta :
Tämä tuote on valitettavasti poistunut valikoimasta.
Tämä tuote on valitettavasti poistunut valikoimasta.
Tuotetiedot

Braun Silk Expert IPL on kliinitesti testattu karvanpoistolaite, joka hyödyntää IPL-valoimpulsseja. Valoimpulssit kuumentavat ihokarvojen väripigmenttejä ja auttavat kasvavaa karvaa siirtymään lepotilaan, jossa se ei kasva. Toistuvilla käsittelyillä karvan kasvua voidaan heikentää ja se voidaan jopa pysäyttää. Ihokarvojen käsittely on vaaratonta ja kivutonta.

Laitteen Intelligent SensoAdapt™-teknologia mukauttaa laitteen toiminnan ihon sävypigmenttien mukaisesti. Laite lähettää valoimpulssin 0.9-1.9 sekunnin välein ja sillä on nopeaa käsitellä laajempiakin ihoalueita. Käden tai jalan käsittelyyn menee vain 8 minuuttia!

  • Käyttöikä 120 000 välähdystä (6 vuoden kokovartalokäsittelyt)

  • Kasvojen ja vartalon iholle

  • Saatavilla laitteen käyttöä tukeva kännykkäsovellus

Pakkaus sisältää:

  • Braun Silk Expert IPL-valoimpulssilaite

  • Virtajohto

  • Gillette Venuz Razor -höylä

Käyttö

Käytä Gillette Venuz Razor -höylää poistaaksesi ihokarvat käsiteltävältä alueelta. Kuivaa iho ja kytke Braun Silk Expert IPL -laite virtalähteeseen. Aseta laite ihoa vasten. Mikäli laitetta ei ole asetettu kunnolla iholle, ilmaisee laite sen vilkkuvalla punaisella valolla. Käytä tuotetta aina puhtaalla iholla.

Pidä laitteen nappia pohjassa ja kuljeta sitä ohjeiden mukaisesti iholla käyttäessäsi laitetta laajemmilla ihoalueilla. Pienemmillä käsittelyalueilla paina nappia ja vapauta se. Pyyhi laite puhtaaksi jokaisen käyttökerran jälkeen.

Käytä laitetta aluksi kerran viikossa 4-12 viikon ajan ja sen jälkeen omien tarpeiden mukaan.

Arvostele tuote

Oletko kokeillut tuotetta? Jos olet, jaathan mielipiteesi siitä.