Veet
Hair Removal Cream For Normal Skin

(1 Arvostelut)
Varastossa Ilmainen toimitus 29€ tilauksille Toimitusaika 3-5 arkipäivää
8,50 €
8,50 €
Variantti : 200 ml
Tuotetiedot

Veet Hair Removal Cream -voiteella poistat ihokarvat helposti ja kivuttomasti! Ihokarvanpoistovoide on tehokas ja nopea apu silloin, kun ihokarvat esimerkiksi säärissä tai muualla vartalossa häiritsevät. Valikoimasta löydät omat voiteensa sekä normaalille, että kuivalle iholle.

  • Pakkauksessa: Karvoja poistava voide, 200 ml

  • 1 "Perfect Touch" -spaatteli

Tuotenumero: 42727
Käyttö

  • Lue pakkauksessa olevat käyttöohjeet huolellisesti ennen käyttöä.
  • Levitä voidetta pakkauksessa mukana tulevalla spaattelilla tasaisesti haluamallesi ihoalueelle.
  • Anna voiteen vaikuttaa noin 3 minuuttia. Kun vaikutusaika on kulunut, poista spaattelilla voide pieneltä alueelta ja tarkista toimivuus. Tarvittaessa voiteen voi antaa vaikuttaa kauemmin, mutta ei kuitenkaan ikinä yli 6 minuuttia.
  • Poista voide iholta käyttäen spaattelia. Huuhtele ylimääräinen voide iholtasi.

Ainesosat

Glycerin,Potassium Hydroxide,Propylene Glycol,Linalool,Aqua,Parfum,Xanthan Gum,Butylphenyl Methylpropional,Hexyl Cinnamal,Alpha-Isomethyl Ionone,Ceteareth-20,Cetearyl Alcohol,Talc,Paraffinum Liquidum,Acrylates Copolymer,Urea,Propylene Glycol Dicaprylate/Dicaprate,CI 77891,CI 77289,Butyrospermum Parkii,Hydrated Silica,Prunus Amygdalus Dulcis Oil,Sodium Gluconate,Potassium Thioglycolate,Calcium Hydroxide,Magnesium Trisilicate,Lithium Magnesium Sodium Silicate,Nelumbo Nucifera Flower Extract,CI 45380 (3)

Huomioithan, että ainesosaluettelo on lisätty sivulle yhtä aikaa tuotteen kanssa ja on siksi saattanut joissakin harvoissa tapauksissa muuttua jälkikäteen. Jos sinulla on herkkä iho tai allergioita, tarkasta ainesosaluettelo tuotepakkauksesta aina ennen tuotteen käyttöönottoa. Tarvittaessa voit myös ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme.

Kokeile tuotetta varovasti esimerkiksi käsivarren iholle ennen sen käyttöönottoa varmistaaksesi ettet ole herkistynyt sen sisältämille ainesosille.

Katso lisää vastaavia kuin Hair Removal Cream For Normal Skin

Arvostele tuote

Uskomme asiantuntemukseesi ja arvioosi, ja siksi haluamme kuulla mitä pidät tuotteistamme. Jätä kauneusarvostelusi viimeisimmästä ostostasi ja kerää samalla lisäpisteitä Eleven Clubin jäsenenä.

Tuotteen arvostelut