Maria Nila
Salt Spray

Poistunut valikoimasta Ilmainen toimitus 50€ tilauksille
Valinta : Medium 125 ml
Tuotetiedot

Maria Nila Salt Spray tuo hiuksiin rakennetta. Tuote sopii erityisesti tuomaan tekstuuria liukkaille hiuksille tai kauniiden ja huolettomien laineiden luomiseen.

Koko: 125 ml

Käyttö

Suihkuta hiuksiin ennen föönausta tai anna hiusten kuivua luonnollisesti. Jos tahdot hiuksiin huolettomia laineita puristele hiuksiin taipuisuutta.

Ainesosat

Linalool,Aqua,Parfum,Butylphenyl Methylpropional,Hexyl Cinnamal,PVP,Benzophenone-4,Diazolidinyl,PEG-40 Castor Oil,Magnesium Sulphate,Propylene Glycole,Glycerin/Alcohol/Tocopherol/Vitis Vinifera (Grape) Seed Extract,Urea/Iodopropynyl,Butylcarbamate

Huomioithan, että ainesosaluettelo on lisätty sivulle yhtä aikaa tuotteen kanssa ja on siksi saattanut joissakin harvoissa tapauksissa muuttua jälkikäteen. Jos sinulla on herkkä iho tai allergioita, tarkasta ainesosaluettelo tuotepakkauksesta aina ennen tuotteen käyttöönottoa. Tarvittaessa voit myös ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme.

Kokeile tuotetta varovasti esimerkiksi käsivarren iholle ennen sen käyttöönottoa varmistaaksesi ettet ole herkistynyt sen sisältämille ainesosille.

Arvostele tuote

Oletko kokeillut tuotetta? Jos olet, jaathan mielipiteesi siitä.