Schwarzkopf
Men Perfect

Poistunut valikoimasta Ilmainen toimitus 50€ tilauksille
Variantti : 70 Mörkbrun
Tuotetiedot

Schwarzkopf Men Perfect Gentle Color Gel on erityisesti miesten hiuksille kehitetty värjäystuote, jossa on geelimäinen, helppokäyttöinen koostumus. Hiusväri tuo luonnollisen lopputuloksen, joka kestää hiuksissa jopa 6 viikkoa.

Nopeakäyttöinen hiusväri hyödyntää ainutlaatuista levitysapplikaattoria, joka nopeuttaa hiusten värjäämistä. Hiusväri vaikuttaa jo viidessä minuutissa.

  • Kestää jopa 28 pesukertaa

  • Helppo levittää

  • Vaikutusaika 5-10 minuuttia

Käyttö

Ainesosat

Propylene Glycol,Linalool,Sodium Laureth Sulfate,Panax Ginseng,Parfum,Limonene,Isopropyl Myristate,Ascorbic Acid,Laureth-2,1,Acrylates Copolymer,Arginine,Hydrolyzed Keratin,Oleic Acid,Disodium Pyrophosphate,Sodium Sulfite,Coconut Alcohol,Hydrogen Peroxide,SODIUM SILICATE,2,Etidronic Acid,Ethanolamine,6-Dicarboxypyridine,2-Methylresorcinol,Ceteareth-50,Utvecklingsemulsion: Aqua,Dimethicone.Color Gel: Aqua,Toluene-2,5-Diamine,Resorcinol,4-Chlororesorcinol,6-Methoxy-2-Methylamino-3-Aminopyridine HCI,4-Amino-2-Hydroxytoluene,5-Naphtalenediol

Huomioithan, että ainesosaluettelo on lisätty sivulle yhtä aikaa tuotteen kanssa ja on siksi saattanut joissakin harvoissa tapauksissa muuttua jälkikäteen. Jos sinulla on herkkä iho tai allergioita, tarkasta ainesosaluettelo tuotepakkauksesta aina ennen tuotteen käyttöönottoa. Tarvittaessa voit myös ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme.

Kokeile tuotetta varovasti esimerkiksi käsivarren iholle ennen sen käyttöönottoa varmistaaksesi ettet ole herkistynyt sen sisältämille ainesosille.

Arvostele tuote

Uskomme asiantuntemukseesi ja arvioosi, ja siksi haluamme kuulla mitä pidät tuotteistamme. Jätä kauneusarvostelusi viimeisimmästä ostostasi ja kerää samalla lisäpisteitä Eleven Clubin jäsenenä.