American Crew
Liquid Wax

Varastossa Ilmainen toimitus 50€ tilauksille Toimitusaika 3-5 arkipäivää
20,50 €
20,50 €
Valinta : 150 ml
Tuotetiedot

American Crew Liquid Wax on ainutlaatuinen hiusvaha, jonka nestemäinen koostumus tuo hiusgeelimäisen pidon hiusvahan tarjoamalla joustavuudella ja kiillolla. Nestemäinen, hiuksista helposti shampoolla peseytyvä hiusvaha tarjoaa loputtomasti mahdollisuuksia erilaisten hiustyylien luomiseen. Hiusvahan koostumus pitää kampauksen tyylissään myös kuumissa ja kosteissa olosuhteissa.

Koko: 150 ml

Käyttö

Työstä pieni määrä hiusvahaa kuiviin taipyyhekuiviin hiuksiin ja muotoile ne haluamallasi tavalla.

Ainesosat

Huomioithan, että ainesosaluettelo on lisätty sivulle yhtä aikaa tuotteen kanssa ja on siksi saattanut joissakin harvoissa tapauksissa muuttua jälkikäteen. Jos sinulla on herkkä iho tai allergioita, tarkasta ainesosaluettelo tuotepakkauksesta aina ennen tuotteen käyttöönottoa. Tarvittaessa voit myös ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme.

Kokeile tuotetta varovasti esimerkiksi käsivarren iholle ennen sen käyttöönottoa varmistaaksesi ettet ole herkistynyt sen sisältämille ainesosille.

Ainesosat

Dimethylacryl Amide/Hydroxyethyl Acrylate/Methoxyethyl Acrylate Copolymer,AMP-Acrylates/ C1-18Alkyl Acrylates/ C1-8Alkyl Acrylamide Copolymer Acrylamide Copolymer,PEG-75 & PEG-32

Arvostele tuote

Oletko kokeillut tuotetta? Jos olet, jaathan mielipiteesi siitä.