Nõberu of Sweden
Hairspray Strong Hold

Tilapäisesti loppu Ilmainen toimitus 50€ tilauksille

Säästät 6,58 €

15,37 € 21,95 €

Säästät 6,58 €

15,37 € 21,95 €

Valinta : Sandalwood 250 ml
Tuotetiedot

Nõberu of Sweden Strong Hairspray on vahvan tuen antava hiuslakka, joka pitää kampauksesi paikoillaan koko päivän. Aerosol-pulloon pakattu hiuslakka jättää hiukset puolimattaisiksi ilman, että hiukset tuntuvat kovilta. Hiuslakan Sandalwood-tuoksu on sekoitus miehekkäitä nahan, kookoksen, vaniljan ja santelipuun aromeja.

  • Hiuslakka miehille

  • Vahva pito

  • Aerosol-pullo

Koko: 300 ml

Käyttö

Ravista hiuslakkapulloa ennen tuotteen käyttöä ja suihkuta hiuslakkaa hiuksiin noin 30 cm etäisyydeltä parhaan lopputuloksen saavuttamiseksi.

Ainesosat

Huomioithan, että ainesosaluettelo on lisätty sivulle yhtä aikaa tuotteen kanssa ja on siksi saattanut joissakin harvoissa tapauksissa muuttua jälkikäteen. Jos sinulla on herkkä iho tai allergioita, tarkasta ainesosaluettelo tuotepakkauksesta aina ennen tuotteen käyttöönottoa. Tarvittaessa voit myös ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme.

Kokeile tuotetta varovasti esimerkiksi käsivarren iholle ennen sen käyttöönottoa varmistaaksesi ettet ole herkistynyt sen sisältämille ainesosille.

Ainesosat

Linalool,Aqua,Alcohol Denat.,Parfum,Limonene,VP/VA Copolymer,Panthenol,Aminomethyl Propanol,Dimethyl Ether,Octylacrylamide/Acrylates/Butylaminoethyl Methacrylate Copolymer,Ethylhexyl Dimethyl PABA,Butylphenyl Methylpropional.,Trimethylsiloxyphenyl Dimethicone

Arvostele tuote

Oletko kokeillut tuotetta? Jos olet, jaathan mielipiteesi siitä.