Tangle Teezer
Wet Detangler Midnight Black

Varastossa Ilmainen toimitus 29€ tilauksille Toimitusaika 3-5 arkipäivää
20,95 €
20,95 €
  • Ihonhoito: 10€ alennus yli 100€ ost. yht. Tarjous koskee House of Youtyn klubijäseniä. Kirjaudu sisään tai liity jäseneksi ja anna kassalla koodi CLUB tarjouksen aktivoimiseksi.

Tuotetiedot

Wet Detangler äon Tangle Teezerin uusin innovaatio! Uusin perheenjäsen äon The Wet Detangler – uusi kahvallinen tutkimusharja. Wet Detangler on erityisesti suunniteltu selvittämään sekä märät että kuivat hiukset vahingoittamatta hiuksia. Kuten kaikissa Tangle Teezer -tuotteissa, Wet Detanglerin salaisuus piilee piikkien suunnittelussa. Tangle Teezersin harjoissa käytetään siemeniä; nimeltään "kaksitasoinen"; -tekniikka, jossa hampaat välissä eri pituuksia. Wet Detangler tutkii hiuksiamme hellävaraisesti ja jättää ne pehmeiksi, sileiksi ja kiiltäviksi. Harja on erittäin kevyt ja ergonominen kahva on suunniteltu sellaiseksi että voit käyttää harjaa suihkussa esimerkiksi harjataksesi hiukset siellä; laitat hiuksiin hoitoainetta tai muita hiustuotteita mukaan tuotetta koko hiuksiin. Wet Detangler -harja sopii kaikille hiustyypeille.

Tuotenumero: 85829

Katso lisää vastaavia kuin Wet Detangler Midnight Black

Arvostele tuote

Uskomme asiantuntemukseesi ja arvioosi, ja siksi haluamme kuulla mitä pidät tuotteistamme. Jätä kauneusarvostelusi viimeisimmästä ostostasi ja kerää samalla lisäpisteitä Eleven Clubin jäsenenä.